More

  Apple oferă comisioane mai mici în App Store

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple oferă comisioane mai mici în App Store. Programul Apple pentru afacerile mici este activ pentru doar o parte dintre dezvoltatori.

  Apple a început să ofere comisioane mai mici pentru câțiva participanți ai programului de afaceri mici din App Store, potrivit AppleInsider. Gigantul de tehnologie a introdus programul în luna noiembrie. Astfel, oferind dezvoltatorilor care câștigă mai puțin de 1 milion de dolari pe an, o modalitate de a reduce taxele din App Store la jumătate. În loc să plătească un comision de 30%, participanții vor plăti doar 15% pentru vânzări și achiziții în aplicație.

  Apple oferă comisioane mai mici în App Store

  Gigantul de tehnologie a început să accepte înscrieri de la începutul lunii decembrie, desi programul trebuia să înceapă la 1 ianuarie 2021. Se pare că Apple a decis să lanseze opțiunea mai devreme, cel puțin pentru unii dintre dezvoltatori.

  Fondatorul Apparent Software Jacob Gorban și alți câțiva participanți au dezvăluit că noile comisioane ale programului sunt acum în vigoare. Gorban a postat pe Twitter informațiile cu câteva capturi de ecran:

  Apple a încasat un comision de 30% încă din primele zile ale App Store. Însă tot mai multe companii și-au exprimat nemulțumirea că trebuie să plătească atât de mult. Epic Games a respins în mod deliberat regulile de cumpărare din aplicația Apple Store. Astfel, oferind jucătorilor Fortnite o modalitate directă de a face achiziții din joc. Alte companii de tehnologie au susținut lupta Epic Games, de exemplu Facebook, care a acuzat Apple că nu și-a redus comisioanele pentru Facebook Pay.

  Când Apple a introdus programul, a susținut că „majoritatea” dezvoltatorilor de pe platformă vor beneficia de avantaje. Deși este un lucru bun pentru persoanele fizice și companiile mici, unii subliniază că ar putea fi o mișcare pentru a evita ancheta antitrust.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.