More

  WhatsApp a stabilit un record pentru apeluri de Revelion

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp a stabilit un record pentru apeluri de Revelion. Se pare că pandemia i-a determinat pe mulți să participe la întâlniri virtuale.

  Pandemia COVID-19 i-a forțat pe mulți să aibă întâlniri virtuale de Revelion. Acest lucru se reflectă foarte clar în apelurile lansate prin WhatsApp. Aplicația de mesagerie a înregistrat un record odată cu încheierea anului 2020.

  WhatsApp a stabilit un record

  Cu 1,4 miliarde de apeluri video și vocale efectuate în ajunul Anului Nou 2020, WhatsApp înregistrează un nou record de apeluri într-o singură zi. A fost o creștere de 50% față de anul trecut.

  Pe lângă WhatsApp, și alte aplicații au avut creșteri. Facebook Messenger a avut cel mai mare volum de apeluri video de grup din SUA. Messenger a înregistrat aproape de două ori mai multe apeluri față de medie. Facebook Live și Instagram Live au avut, de asemenea 55 de milioane de transmisii în întreaga lume.

  Facebook a anunțat că trebuie să facă „îmbunătățiri fără precedent ale eficienței”. În caz contrar, compania trebuie să-și consolideze infrastructura pentru a face față încărcăturii din diversele aplicații pe care le deține.

  Recordul WhatsApp este unul pe care Facebook îl va păstra, se pare, mult timp. Totuși, acest lucru arată cum apelurile virtuale au fost esențiale pentru păstrarea tradițiilor într-un moment deosebit de dificil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.