More

  Samsung BESPOKE Flex va fi prezentat la CES 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung BESPOKE Flex va fi prezentat la CES 2021 și va fi disponibil în SUA anul acesta. Gama BESPOKE va include un nou concept 4-Door Flex™. Acest concept prezintă linii elegante și un design modern cu uși plate și mânere încastrate. Acesta se îmbină perfect cu bucătăriile existente și se pliază pe diferite stiluri de viață ale utilizatorilor. 

  Conceptul 4-Door Flex are, de asemenea, un nou spațiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center™) și o zonă flexibilă îmbunătățită.  

  Gama prezentată va include noi formate de frigidere si congelatoare cu o singură ușă și combine frigorifice ce permit configurații modulare pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecărei locuințe. 

  Frigiderele Samsung BESPOKE Flex oferă o combinație dinamică de opțiuni de design

  Acestea au opt culori unice și finisaje din sticlă sau oțel. Opțiunile de culoare sunt: Grey Glass, Sky Blue Glass, Navy Steel, Champagne Steel, Matte Black Steel, Navy Glass, White Glass și Rose Pink Glass. 

  John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances:

  „Pe măsură ce familiile petrec tot mai mult timp acasă – și în inima casei, în bucătărie – acestea investesc în electrocasnice pe care le pot personaliza, exact ceea ce oferă gama noastră BESPOKE. 

  Frigiderele BESPOKE sunt personalizabile la exterior printr-o varietate de culori, materiale și finisaje pe care le puteți alege pentru a se potrivi stilului dvs. și, de asemenea, personalizabile la interior cu sertare convertibile și alte caracteristici unice”.

  Samsung BESPOKE Flex

  Conceptul 4-Door Flex™, pentru toate nevoile de refrigerare 

  Samsung 4-Door Flex™ BESPOKE vine cu un nou spațiu de depozitare pentru băuturi (Beverage Center™) în ușa din stânga sus. Acesta oferă acces rapid în două moduri diferite, cu un dozator intern de apă filtrată și un vas de apă încorporată cu umplere automată.  

  Vasul de apă încorporat se umple automat cu apă proaspătă, filtrată. De asemenea, se poate infuza cu ușurință cu aroma dorită. Frigiderul are un aparat de gheață dual (Dual Ice Maker), care poate produce nu doar cuburi de gheață obișnuite, ci și fulgi de gheață care răcoresc băuturile mai repede.  

  Samsung 4-Door Flex™ BESPOKE dispune de o zonă flexibilă îmbunătățită. De asemenea, are un compartiment versatil care poate trece foarte ușor de la temperatura frigiderului la congelator. Acest lucru oferă flexibilitate în funcție de nevoile de depozitare a oricărei familii. Zona flexibilă îmbunătățită are cinci setări diferite de temperatură: congelare/ congelare ușoară/ carne / pește/ fructe / legume și băuturi.  

  Funcția Flex Crisper™

  Permite depozitarea cărnii sau a peștelui la temperatura optimă, precum și funcția Crisper+™ care menține fructele și legumele mai proaspete pentru mai mult timp.  

  Pe lângă SUA, Samsung introduce și gama de frigidere Samsung BESPOKE în regiunile MENA și regiunile europene în 2021. Astfel, se extinde dincolo de piețele nord-europene și asiatice unde aceasta este disponibilă în prezent. 

  În România, conceptul BESPOKE va disponibil pentru gama de combine frigorifice si noua gamă de frigidere și congelatoare cu o singură ușă. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.