More

  Noutăți de la Sony la evenimentul virtual CES 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noutăți de la Sony la evenimentul virtual CES 2021 pe tema „Redefinirea viitorului cu ajutorul tehnologiior de mâine”.

  Noutăți de la Sony la evenimentul virtual CES 2021

  Sony pune în valoare tehnologiile de tip 3R – Reality, Real-time și Remote. Tehnologii dezvoltate de companie pentru a inspira Kando (emoție) prin puterea divertismentului. De asemenea, tehnologiile vor oferi fiabilitatea necesară pentru a susține aceste experiențe.

  Prezența Sony la CES 2021 este structurată în jurul a 12 subiecte. Acestea pun în valoare felul în care aceste tehnologii de tip 3R contribuie la cele mai noi evoluții. Zone precum cea a instrumentelor și soluțiilor dedicate susținerii creării de conținut, experiențe de divertisment imersive, tehnologie pentru un viitor mai bun vor beneficia de aceste tehnologii.

  Președintele și CEO-ul Sony Corporation, Kenichiro Yoshida, a susținut o prezentare video a celor mai importante produse și tehnologii. Prin prezentarea PlayStation®5, VISION-S sau Airpeak a subliniat faptul că „În combinație cu tehnologia Sony, «creativitatea nu are limite»”.

  Instrumente și soluții pentru susținerea creatorilor de conținut

  Sony prezintă instrumentul de producție virtuală prin captarea volumetrică a lumii reale. Decorul și poziționarea locației de producție pentru film/emisiunea de televiziune sunt înregistrate ca date în cloud sub formă de puncte tridimensionale. Acestea sunt apoi procesate și randate folosind software-ul „Atom View” al Sony Innovation Studios. Astfel, fiind reproduse ca imagini de fundal pe un display Crystal LED pentru producție virtuală în timp real.  

  Artista Epic Records, Madison Beer, colaborează cu Sony Music Entertainment (SMEI) și Verizon pentru a crea un spectacol muzical într-o realitate imersivă. Artista a fost transformată într-un avatar extrem de realist. Aceasta a interpretat mai multe fragmente din cele mai noi cântece ale sale. Concertul având loc într-o reconstrucție virtuală a sălii de concerte Sony Hall.

  De asemenea, Sony și Virtual Sonics Inc. au realizat pachetul 360 Reality Audio Creative Suite. Un instrument care permite compunerea de piese compatibile 360 Reality Audio ce alcătuiesc un câmp sonor în spațiu.

  Sony vine și cu prima prezentare a design-ului aeronavei „Airpeak”. Echipat cu camera mirrorless Sony „α” (Alpha), Airpeak îmbină filmarea dinamică cu o experiență de zbor precisă și stabilă. Astfel, stimulează creativitatea creatorilor de producții video și explorează noi posibilități de exprimare.

  Airpeak

  În cadrul prezentării CES Sony prezintă suportul pentru producția video cu TelefonulXperia 5 II . Din categoria premium, compatibil 5G, captează realitatea și extinde posibilitățile de exprimare ale creatorilor cu ajutorul modurilor complexe Photography Pro ale camerei integrate și Cinematography Pro „inspirat de CineAlta”. Astfel, le permite utilizatorilor să folosească parametrii similari și setări de culoare pentru a îmbunătăți experiența de filmare cinematografică.

  De asemenea, Sony vine cu noua serie Crystal LED. Noua serie vine echipată cu procesor de înaltă performanță pentru calitatea imaginii „X1™ pentru Crystal LED”. Aceasta încorporează tehnologia LED Control dezvoltată de Sony pentru noua gamă Crystal LED, cu tehnologia de procesare a semnalului extrem de apreciată implementată pe seria de televizoare Sony BRAVIA.

  Sony Crystal LED

  Experiențe de divertisment imersive

  Noua serie BRAVIA XR este echipată cu Procesorul Cognitiv XR. Astfel, oferind un tip de inteligență care reflectă caracteristicile cognitive umane. Acesta detectează punctele focale ale privitorului și analizează simultan numeroase elemente de calitate a imaginii pentru a produce o imagine cât mai naturală și mai apropiată de memoria umană.

  Sony anunță extinderea serviciului de streaming video pentru spectacole live, combinând câmpul de sunet redat în spațiu și imagini în 360 Reality Audio, prin colaborare cu cele mai mari case de producție muzicală și servicii de streaming, până la finalul acestui an.

  Consola PlayStation®5 (PS5™), lansată în Noiembrie 2020, este echipată cu unități SSD de mare viteză personalizate I/O, controller wireless DualSense™ și tehnologie audio 3D. Toate acestea oferind experiențe de gaming revoluționare, de ultimă generație.

  Tehnologie pentru un viitor mai bun

  Cu obiectivul de a contribui la evoluția mobilității, dezvoltarea activității VISION-S a trecut la următorul nivel. În paralel cu perfecționarea dezvoltării vehiculelor în zonele de siguranță și securitate, divertisment și adaptabilitate, în decembrie 2020, în Austria a început testarea rutieră pentru evaluare tehnică.

  VISION-S

  Întregul conținut pregătit de Sony pentru CES 2021 va putea fi accesat prin intermediul celei mai noi platforme de evenimente digitale „Sony Square”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.