More

  OPPO înființează un laborator de inovație 5G

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OPPO înființează un laborator de inovație 5G în centrul său de cercetare și dezvoltare din Hyderabad. Compania continuă astfel să promoveze comercializarea tehnologiei 5G. În același timp, propulsează prezența tehnologică a Indiei în acest domeniu care avansează cu rapiditate.

  Levin Liu, Șef al Institutului de cercetare OPPO

  „Tehnologia 5G a fost întotdeauna o direcție esențială în dezvolatare tehnologică a OPPO. Iar India este una dintre cele mai importante piețe, în care apreciem foarte mult talentele locale. Prin înființarea laboratorului 5G din India, ne propunem să aducem mai multă inovație în domeniul tehnologiilor de bază din ecosistemul 5G. Și, împreună cu partenerii noștri, să susținem tranformarea industriei. ”

  Această extindere a capacităților de cercetare și dezvoltare se suprapune strategei 3+N+Xa brandului. ”N” reprezintă numărul de capabilități esențiale în care OPPO se poziționează în avangardă, inclusiv tehnologia 5G, inteligența artificială și conectivitatea. Laboratorul va contribui la accelerarea evoluției tehnologice din toate aceste domenii.

  OPPO a contribuit semnificativ la formularea standardelor 5G, la dezvoltarea de produs și a aplicabilității tehnologiei și la inovația în domeniu. În 2015, OPPO a contribuit la eforturile globale de susținere a standardului unificat al 3GPP.

  OPPO vrea să se implice exponențial în dezvoltarea 5G

  Din luna septembrie a acestui an, OPPO a înregistrat la 3GPP (3rd Generation Partnership Project) peste 3000 de propuneri în legătură cu standardul 5G. Producătorul chinez a declarat peste 1000 de familii de patente de standard 5G la ETSI (European Telecommunications Standards Institute).

  OPPO se numără printre primele zece companii la nivel mondial în ceea ce privește numărul de familii de patente 5G declarate. Informațiile au fost furnizate de instituția japoneză de cercetare NGB Corporation.

  OPPO colaborează îndeaproape cu parteneri de top din industrie precum Ericsson și Qualcomm. În 2020, compania a reușit realizarea cu succes a unor apeluri de voce și date peste o rețea comercială 5G standalone în Elveția. În plus, OPPO a organizat primul apel 5G prin WhatsApp din India.

  OPPO a încheiat parteneriate cu peste 50 de organizații din întreaga lume pentru a livra servicii 5G. Compania va înființa în India și trei laboratoare suplimentare, complet funcționale, dedicate tehnologiilor pentru camere, încărcare și baterie și perfomanța smartphone-urilor. Aceste laboratoare se vor concentra pe dezvoltarea celor mai noi și mai avansate tehnologii, care vor putea fi utilizate ulterior peste tot în lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.