More

  Samsung anunță disponibilitatea SmartThings Cooking

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță disponibilitatea SmartThings Cooking. Vorbim despre una dintre cele mai populare caracteristici ale Family Hub™ din aplicația SmartThings.

  SmartThings Cooking recomandă rețete care se potrivesc tuturor gusturilor și restricțiilor alimentare. Apoi, creează planuri de alimentație săptămânale în baza preferințelor utilizatorului. Pe întreg parcursul procesului de gătit, SmartThings Cooking trimite instrucțiunile rețetei direct către dispozitivele de gătit Samsung sincronizate.

  Family Hub poate comanda alimente, iar cuptorul din gama Front Control Slide-in se poate preîncălzi automat. În tot acest timp, SmartThings Cooking ghidează fiecare etapă a pregătirii mesei.

  John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances

  „Familii din întreaga lume au îmbrățișat gătitul mai inteligent și au ajuns la o planificare simplă a meselor prin intermediul Family Hub de la Samsung.

  Suntem mândri să aducem toate aceste noutăți către 33 de milioane de oameni care folosesc aplicația SmartThings – și sperăm să îi inspirăm pe cei care iubesc să gătească și să experimenteze, mai mult ca niciodată.”

  O experiență nouă în bucătărie

  Serviciul Samsung SmartThings Cooking integrează toate aparatele de bucătărie Samsung. Aplicația oferă o călătorie perfectă care le permite consumatorilor să caute, să planifice, să cumpere și să pregătească mesele săptămânale prin intermediul aplicației SmartThings din Family Hub sau de pe smartphone.

  SmartThings Cooking recomandă rețete personalizate în funcție de preferințele unice ale fiecărui utilizator. De semenea, le recomandă și în baza ingredientelor aflate la dispoziție. Toată experiența este gândită pentru a oferi recomandări de rețete cât mai apropiate gusturilor fiecăruia. În final, utilizatorii pot să-și planifice mesele mult mai eficient.

  Aceștia pot răsfoi chiar și colecțiile de rețete clasificate în funcție de poftă, ingredient sau stare de spirit. SmartThings Cooking cuprinde și o secțiune destinată cumpărăturilor convenabile, prin intermediul Walmart, Kroger, Instacart și Amazon Fresh, prin intermediul rețelei Whisk.

  Samsung anunță disponibilitatea SmartThings Cooking: Proces de gătit ghidat pas cu pas

  Fiecare rețetă este prezentată în așa fel încât procesul de gătit să fie ghidat pas cu pas și simplificat, sincronizarea și explicarea fiecărei etape fiind similare unui curs de gătit direct de acasă. Utilizatorii pot gestiona pregătirea meselor doar cu o singură unitate de control asupra modurilor de gătit, a temperaturilor și a setărilor de timp și pot monitoriza întregul proces dintr-o singură privire.

  SmartThings Cooking este facilitat de Whisk, o platformă de alimentație inteligentă achiziționată de Samsung NEXT. Whisk’s Food AI reunește preferințele utilizatorilor, intenția și factorii de mediu pentru a oferi experiențe de gătit personalizate. Utilizatorii pot salva pur și simplu câteva dintre rețetele preferate în secțiunea destinată acestora și, dacă aceștia doresc, pot distribui atât preferințele alimentare personale, cât și locația.

  Utilizatorii Family Hub se pot bucura de planificarea meselor în mod convenabil și prin intermediul frigiderului lor. Frigiderul inteligent dispune de un panou dedicat cu ecran complet optimizat pentru SmartThings Cooking. Acesta funcționează prin intermediul Family Hub pentru a înțelege ce produse se află în interiorul acestuia și pentru a adăuga ingredientele lipsă direct în coșul de cumpărături online pentru livrarea la domiciliu.

  Samsung Family Hub devine nucleul central al casei inteligente

  Samsung Family Hub aduce noi capabilități puternice care îl transformă în nucleul central al casei inteligente. Widget-urile pentru cele mai frecvent utilizate funcții au devenit mult mai ușor de accesat, cu un widget mai cuprinzător pentru muzică. Acesta include recomandări personalizate și un widget SmartThings actualizat, care servește drept panou de control pentru toate dispozitivele inteligente de acasă.

  Membrii familiei pot încărca fotografii, notițe și multe altele pe orice ecran. Astfel, aceștia pot utiliza toate ecranele Family Hub, precum funcția Family Board, introdusă pentru prima dată în 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.