Samsung anunță noul Galaxy A32 5G | NOOBZ.RO

Samsung anunță noul Galaxy A32 5G

Muche Ecaterina
- 25.01.2021, 16:21 în Samsung
6

SHARES
Samsung anunță noul Galaxy A32 5G

Samsung anunță noul Galaxy A32 5G. Un smartphone care aduce conectivitatea 5G și inovația la un preț incredibil.

Samsung anunță noul Galaxy A32 5G

Samsung a dezvăluit noul smartphone Galaxy A32 5G. Astfel, aducând conectivitatea 5G și inovația la un nivel chiar mai accesibil. A32 5G este un pas important pentru portofoliul Samsung din categoria de produse Galaxy A, tocmai prin conectivitatea 5G. Acesta dispune de o baterie de lungă durată pentru performanțe neîntrerupte, camere versatile de înaltă rezoluție și un display captivant.

„Samsung Galaxy A32 5G demonstrează în continuare ambiția noastră de a le pune la dispoziție tuturor utilizatorilor viteza și performanța 5G de nouă generație. Prin intermediul acestui nou model, Samsung le oferă utilizatorilor încă o altă opțiune capabilă să faciliteze cea mai bună experiență mobilă posibilă prin intermediul unor caracteristici îndrăgite deja de aceștia. Galaxy A32 5G aduce un plus și mai mare pentru tot ceea ce semnifică deja emblematica serie Galaxy A.”, a spus Tiberiu Dobre, head of IM Division, Samsung România & Bulgaria.

Divertisment 5G la un preț accesibil

Galaxy A32 5G îmbină funcții inovatoare pentru a oferi o experiență de divertisment next level. Sunet captivant, streaming lin și descărcări super-rapide alimentate de tehnologia 5G, astfel împingând limitele a ceea ce poate face un smartphone. Indiferent dacă utilizatorii optează să se joace în orice locație s-ar afla sau pur și simplu să-și urmărească programele preferate, conectivitatea de rețea 5G va asigura performanțe de vârf fără întârzieri deranjante.


Putere întreaga zi, în fiecare zi

Galaxy A32 5G oferă capabilități de vizionare extinse cu un display HD+ Infinity-V de 6,5 inch, o baterie de lungă durată de 5.000 mAh și o încărcare rapidă. Astfel, utilizatorii pot petrece mai mult timp conectați la conținutul favorit.

Surprinde mai mult din detaliile momentului

Camera principală de 48MP a noului Galaxy A32 5G asigură o surprindere a momentelor cotidiene la o calitate incontestabilă întotdeauna. De asemenea, dispozitivul se mândrește cu o cameră Ultra Wide de 8MP. Camera Depth de 2MP, camera Macro de 5MP și înregistrarea video 4K dezvăluie detalii focalizate în prim-plan în toate fotografiile și videoclipurile realizate.

Design care iese în evidență

Galaxy A32 5G este primul dispozitiv care prezintă noul design al seriei Galaxy A 2021. Cu un  design elegant, fără linii vizibile și vine completat de patru nuanțe atractive: Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Blue. Dispozitivul este, de asemenea, protejat de platforma de securitate Samsung Knox, fiind susținut de un senzor de amprentă montat lateral.

Disponibilitate locală

Galaxy A32 5G va fi disponibil în România  in prima parte a lunii februarie cu prețuri începând de la €279.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!