More

  Orange Money lansează Orange Money Credit Card

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi, Orange Money lansează Orange Money Credit Card. Compania a văzut în 2020 o creștere pe toate planurile. Serviciul de digital banking a văzut o creștere în numărul de utilizatori, în numărul de tranzacții, dar și în utilizarea aplicației de mobile.

  Orange Money a derulat în 2020 mai multe proiecte decât în 2018 și 2019. Compania a înregistrat peste 250.000 de clienți. Utilizarea aplicației de mobil a crescut cu 172%, în vreme ce plățile contactless au crescut cu 167%. Plățile NFC au crescut cu 181%.

  Orange Money lansează Orange Money Credit Card

  Orange Money Credit Card este construit în jurul nevoilor clienților și este unicat pe piața din România. Pentru dezvoltarea acestuia au fost necesare doi ani de cercetare și dezvoltare.

  Cardul de Credit Orange Money asigură o soluție de plată cu beneficii Orange. Mai exact, ai 3% bani înapoi la orice plată Orange, ai rate fără dobândă pentru plățile Orange și ai Puncte Thank You la fiecare tranzacție cu cardul.

  Orange Money Credit Card

  De asemenea, primești beneficii extra la alegere, cu recompense în funcție de cine ești și ceea ce faci. Cu Pachetul Extra Safe, la fiecare plată a cumpărăturilor în supermarket primești 7% înapoi în cont. În vreme ce, Pachetul Extra Travel asigură 7% înapoi în cont la plata cheltuielilor de călătorie, în țară sau străinătate, cu max. 100 lei/lună, asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei sale. Nu în ultimul rând, garantează o reducere de 50% la comisionul de conversie valutară.

  E important de menționat că acest beneficiu se aplică atât cheltuielilor de călătorie în țară sau străinătate. Pentru cheltuieli de 1400 lei/lună clienții pot beneficia de cashback anual de 1200 lei.

  Poți opta pentru un Orange Money Card direct din magazinele Orange. Urmează să fie lansată și o opțiune de eliberare online a cardului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.