Perenio IoT lansează lămpile UV inteligente: UV Lightsaber și UV-mini Indigo |

Perenio IoT lansează lămpile UV inteligente: UV Lightsaber și UV-mini Indigo

NoobZ
- 27.01.2021, 13:07 în Accesorii
6

SHARES
Perenio IoT

Perenio IoT lansează lămpile UV inteligente: UV Lightsaber și UV-mini Indigo. Lampa UV inteligentă combate microorganismele dăunătoare și virusurile din aer și de pe suprafețe, dezinfectarea completă și fiabilă a unei camere de 30 m2 durând 30 de minute.

Tratamentul cu UV limitează apariția mucegaiului în încăperile umede. De asemenea, omoară acarienii de pe textile, mobilier și covoare. Datorită proprietăților sale oxidante ridicate, ozonul reacționează cu substanțele care dau un miros neplăcut și le îndepărtează.

Lampa poate fi controlată prin aplicația mobilă

De asemenea, poate fi controlată prin asistenți vocali. Procesul de curățare a aerului de bacterii va începe atunci când se va transmite comanda de la distanță. O singură lampă curăță eficient aerul și suprafețele dintr-o cameră cu o suprafață de până la 30 m2.

Timpul de utilizare recomandat este de o dată pe zi, pentru birouri și locuri populate, și o dată pe săptămână, pentru a menține siguranța la domiciliu împotriva virusurilor. Cronometrul poate fi setat pentru orice perioadă de timp, astfel încât lampa UV să înceapă să funcționeze atunci când nu există oameni sau animale în cameră. Lampa Perenio UV se conectează la o priză de alimentare Power Link Wi-Fi, care oferă 12.000 de cicluri de dezinfectare.

Lampa UV Perenio se poate utiliza în toate locurile din casă, pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor, precum: mobilier, covoare, textile și îmbrăcăminte:
• la bucătărie – pentru curățarea bacteriilor;
• la baie – pentru a limita apariția mucegaiului;
• în dormitor și dressing – pentru tratarea mobilierului tapițat, a prosoapelor, a lenjeriei de pat și a hainelor, pentru a elimina acarienii și mirosurile.

Lampa portabilă UV-mini Indigo este un dispozitiv mobil și utilizatorii îl pot lua cu ei pentru a dezinfecta suprafețele oriunde s-ar afla: în mașină, în dulapul de la sala de fitness, în camerele hotelului atunci când călătoresc, în studiouri foto și vestiare, în spații de coworking, etc.

De asemenea, lămpile UV de la Perenio pot fi utilizate și în birouri, restaurante, cafenele, săli de fitness, în timpul dezinfectării periodice, pentru a se asigura sănătatea angajaților și a clienților. Se pot adăuga cicluri de tratament în timpul orelor libere sau noaptea, când nu există nimeni în incintă. Lămpile pot fi folosite și pentru decontaminarea preventivă, după curățarea de rutină în centrele medicale și saloanele de înfrumusețare.

Cum funcționează lămpile UV de la Perenio IoT?

Lampa de descărcare este un tub de sticlă, în care sunt sigilate un gaz inert, cu un amestec foarte mic de mercur gazos. Din tensiunea din rețea, doi electrozi creează o descărcare de strălucire, care formează strălucirea gazului inert în spectrul vizibil albastru și invizibil al ultravioletului.

Particulele cu energie ridicată sunt eliberate în spatele sticlei și duc la sinteza ozonului din moleculele de oxigen existente în aer. Radiațiile ultraviolete în spectrul de 200-300 nm provoacă distrugerea și deteriorarea structurilor genetice ale microorganismelor, virusurilor, mucegaiurilor și celulelor vegetale și, de asemenea, provoacă mutații.

Celulele cu ADN deteriorat își pierd capacitatea de reproducere și creștere. Datorită reactivității sale ridicate, ozonul atacă structurile de suprafață ale celulelor microorganismelor, le distruge instantaneu și este unul dintre cei mai eficienți dezinfectanți.

Perenio IoT

Ozonul are o moleculă instabilă. În timpul oxidării, ozonul degajă un atom de oxigen și se transformă înapoi într-o moleculă de O2 stabilă și sigură.

Datorită activității oxidante ridicate, ozonul intră și în reacții de oxidare cu solide suspendate, eliminând astfel mirosul neplăcut din cameră. Ozonul nu adaugă mirosuri suplimentare mediului înconjurător. Concentrația de mercur nu este periculoasă în caz de deteriorare a balonului. În plus, nu necesită măsuri speciale de eliminare, cu excepția colectării exacte a tuturor fragmentelor și a ventilației.

Perenio IoT – Măsuri de siguranță

Este important ca măsurile de siguranță să fie respectate, astfel că este interzis:

Este necesară aerisirea camerei timp de 30 de minute după dezinfectare. Pentru siguranță, se recomandă controlarea dispozitivele Perenio Smart Health de la distanță. Produsele Perenio sunt distribuite în RO de ASBIS.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!