More

  Vodafone lansează Flex, un abonament complet digital

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone lansează Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital. Vodafone Flex este un abonament complet digital ce oferă 100% flexibilitate.

  Prin conceptul Flex, Vodafone deschide un nou drum în România în ceea ce privește flexibilitatea, controlul și confortul. Astfel, clienții au acum posibilitatea de a își schimba beneficiile abonamentului ori de câte ori doresc pe parcursul unei luni. Mai mult, clienții care nu își vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de grație fără a fi deconectați.

  Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România

  „Vodafone Flex este startul revoluției modului în care utilizatorii vor experiementa telecomunicațiile, abonamentul fiind conceput pentru o experiență digitală nativă, oferind o simplificare în ceea ce privește reducerea interacțiunilor și asistența pentru aceste servicii.

  Totul este sub controlul clienților, la doar un click distanță. Aceștia au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”.

  Abonamentele Flex sunt un produs caracterizat de flexibilitate și control total. Utilizatorii au posibilitatea, în orice moment, să își modifice complet oferta existentă. De asemenea, pot să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil. Cum de altfel, pot și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare.

  Pe lângă flexibilitate și beneficii nelimitate, noile abonamente oferă acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la rețeaua 5G a Vodafone România.

  Vodafone lansează Flex- experiență complet digitală prin intermediul aplicației My Vodafone

  La finalul procesului de configurare a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming. Recurența va fi lunară și poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

  Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală. Costurile Flex pornesc de la 7 euro pentru 30 de zile. În cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru 9 euro.

  Abonamentele Flex aduc aceeași experiență complet digitală inclusiv la portarea în rețeaua Vodafone. Utilizatorii din alte rețele se pot porta simplu și rapid, direct în aplicația My Vodafone.

  Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. În luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.