More

  Under Armour aduce noi variante de smart shoes

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Under Armour aduce noi variante de smart shoes. Un „antrenor digital” plasat în tălpile pantofilor fără a fi nevoie de un smartwatch.

  Under Armour aduce noi variante de smart shoes

  Under Armour a lansat trei perechi noi de pantofi care adună date biometrice în timp ce alergi. De asemenea, oferă sfaturi live despre îmbunătățirea tehnicii fără a fi nevoie de un smartwatch.

  Hovr Machina 2, Hovr Infinite 3 și Hovr Sonic 4 se conectează la MapMyRun și oferă feedback live și sfaturi de la un „antrenor digital”.

  Senzorii sunt integrați direct în pantof. Astfel, sistemul poate oferi informații profunde asupra formei de alergare și a modului în care aceasta se schimbă pe parcursul unei sesiuni. După antrenament, se trimite un raport post-alergare. Raportul îți permite să verifici unghiul de lovire și timpul de contact cu solul. Astfel, poți vedea dacă forma ta s-a deteriorat pe măsură ce începi să obosești.

  Under Armour a lansat primul său smart shoe în 2016. De atunci face actualizări constante pe platforma sa și la smart shoes.

  Noul Hovr Machina 2 are o plasă mai respirabilă pentru o ventilație îmbunătățită și o greutate mai mică. Este conceput pentru a reține mai puțină umiditate în timpul alergării. Este disponibil la prețul de 140 GBP (aproximativ 190 USD / 250 USD).

  Actualizarea Hovr Infinite 3 aduce o nouă talpă intermediară cu mai multă amortizare și mai puține straturi interne. Astfel, având o greutate mai mică. modelul se vinde la prețul de 130 GBP (aproximativ 180 USD / 230 USD).

  În cele din urmă, noul Hovr Sonic 4 este acum mai respirabil și costă 105 GBP (aproximativ 140 USD / 190 USD).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.