More

  Microsoft lansează o nouă funcție în aplicația Authenticator

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft lansează o nouă funcție în aplicația Authenticator. Aplicația va oferi acces la parole atât pe iOS, cât și pe Android.

  Microsoft lansează o nouă funcție în aplicația Authenticator

  Microsoft a lansat o actualizare importantă pentru aplicația Authenticator. Aceasta oferă capacitatea de a completa automat numele de utilizator și parolele. De asemenea, aduce funcția pe dispozitivele iOS și Android prin intermediul aplicației Authenticator.

  Asta înseamnă că vei putea accesa toate acreditările stocate pe Edge sub contul tău Microsoft. Trebuie doar să accesezi fila Parole din aplicația Authenticator și să te loghezi. După ce Authenticator a terminat sincronizarea, acesta va oferi completarea automată a parolei atunci când deschizi o aplicație sau vizitezi un website.

  Microsoft a introdus, de asemenea, o extensie de completare automată pentru browserul Google. Asta, în cazul în care salvezi parolele, în general, pe Edge, dar vrei să le utilizați pe Chrome. Funcția funcționează la fel ca funcția de completare automată încorporată a Chrome.

  Vei putea chiar să editezi sau să ștergi datele de conectare din Chrome în loc să fie nevoie să mergi mai întâi pe Edge. Compania a lansat o previzualizare a acestor funcții în decembrie, acum acestea sunt disponibile oficial.

  În plus față de lansarea funcției de completare automată pe mai multe platforme, actualizarea Microsoft Authenticator oferă aplicației puterea de a importa parole din Chrome și din fișiere CSV. Compania spune că aplicația poate fi folosită ca un manager de parole.

  De asemenea, aplicația este sigură pentru că Authenticator necesită autentificare cu mai mulți factori. Acreditările vor fi, de asemenea, criptate. Mai mult, va trebui să folosești mai întâi informațiile biometrice sau să introduci codul PIN înainte ca Authenticator să completeze automat orice aplicație sau website pe care îl vizitezi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.