More

  Google integrează plățile pentru parcare și transport public

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google integrează plățile pentru parcare și transport public. Hărți integrează în aplicația sa două servicii de plată.

  Google integrează plățile pentru parcare și transport public

  Google adaugă câteva funcții noi. Printre ele se numără posibilitatea de a plăti pentru parcare sau de a cumpăra un bilet de tren chiar din aplicația Hărți.

  Aplicația Hărți de la Google integrează în aplicația sa două servicii de plată, Passport și ParkMobile. Ambele oferă posibilitatea de a găsi, de a plăti taxele de parcare printr-o aplicație pentru smartphone. Aceste funcții vor fi disponibile și în Google Maps. Potrivit companiei:

  “Pur și simplu atingeți butonul „Plătește pentru parcare” care apare în apropierea destinației. Apoi introduceți numărul contorului, durata pentru care doriți să parcați și atingeți „Plătește”. Trebuie să adăugi mai mult timp la contor? Extinde cu ușurință durata cu doar câteva atingeri.”

  Pentru început funcția va fi disponibilă în peste 400 de orașe din SUA, spune Google. Utilizatorii de Android vor fi primii care vor primi această funcție, fiind urmați de utilizatorii iPhone.

  Plata pentru transportul public va funcționa în același mod. Dacă cauți indicații de transport în Hărți, vei găsi o opțiune de cumpărare a biletelor alături de rezultate.

  Similar cu funcția de plată pentru parcare, clienții vor trebui să aibă un cont Google Pay legat de un card de credit sau de debit valid pentru a efectua tranzacția.

  Clienții își pot folosi telefonul, fie pentru a dovedi plata parcării, fie pentru a afișa un bilet digital unui conductor, pentru transportul public. Funcția va fi disponibilă pentru a fi utilizată în peste 80 de sisteme de tranzit din întreaga lume, spune Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.