More

  Lenovo anunță noul portofoliu ThinkPad

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo anunță noul portofoliu ThinkPad. Printre modele se numără Thinkpad X13 și X13 Yoga. Ambele vin cu un ecran de 16:10, precum și îmbunătățiri ale modelelor incluse în seriile T și L.

  Lenovo anunță noul portofoliu ThinkPad

  Lenovo vine cu actualizări ale stațiilor de lucru mobile ThinkPad. Astfel, oferă utilizatorilor opțiuni flexibile de procesoare, plăci grafice silențioase și ecrane îmbunătățite.

  Unele modele ThinkPad dispun de opțiuni mai bune de conexiune, inclusiv 5G super rapid, WWAN și Intel® Wi-Fi 6E. Modelele vin cu camerele web Full HD și ecranele cu opțiuni de diminuare a luminei albastre. Sistemul Dolby Vision și sistemul Dolby Audio sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența de colaborare a utilizatorilor.

  Noile modele ThinkPad sunt disponibile în nuanțele negru/black și gri/storm grey. Acestea sunt echipate cu procesoare Intel Core vPro de generația a 11-a sau cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen 5000 Series.

  Stațiile mobile de lucru ThinkPad P14 pot fi configurate cu plăci video AMD Radeon sau NVIDIA, în funcție de model. Laptopurile dispun de funcția ComputerVision Experiences (CVx) îmbunătățită cu opțiuni de securitate. Senzorul de amprentă Match-on-Chip este integrat pe unele modele în butonul de pornire.

  Modelele Intel permit autentificarea utilizatorilor fără atingere prin funcția de recunoaștere facială Windows Hello. Aceste îmbunătățiri completează funcțiile de securitate ThinkShield deja existente.

  Lenovo promite un viitor mai sustenabil

  Eforturile companiei pentru un mediu mai bun și o societate incluzivă subliniază importanța tehnologiei pentru un viitor sustenabil. Lenovo a stabilit obiective de reducere a emisiilor și a energiei pentru a sprijini inițiativele globale privind schimbările climatice. Totul prin utilizarea ambalajelor bio, a materialelor reciclate și reciclabile și a surselor regenerabile de energie, acolo unde este posibil.

  În cursul anului fiscal 2019-2020, Lenovo a reușit o reducere a emisiilor cu 92% comparativ cu anul fiscal 2009-2010.

  Detalii complete despre angajamentul Lenovo puteți găsi în Raportul de Sustenabilitate al companiei.

  Lenovo anunță monitorul ThinkVision P40w

  Monitorul ThinkVision P40w are un ecran de 39,7 inci, cu un raport de aspect 21:9, o rezoluție extinsă de 5120 x 2160 WUHD. Ecranul a fost dezvoltat în baza tehnologiei Natural Low Blue Light, cu certificarea TÜV Rheinland Eyesafe.

  Monitorul cu docking station cu USB-C dispune de până la 12 porturi. Astfel, include două porturi Thunderbolt 4 pentru transferul de date, porturi video, porturi de acces la rețea și port de alimentare de până la 100W datorită tehnologiei Smart Power.

  ThinkVision P40w-20 este primul monitor Thunderbolt 4 din lume compatibil cu tehnologia Intel AMT. În plus, modelul P40w-20 include și tehnologii brevetate ce îmbunătățesc experiența utilizatorului: eKVM permite acces instantaneu la două surse de PC-uri printr-un simplu click.

  Tehnologia True Split permite utilizatorilor să vadă ambele surse simultan, pe modelul Picture-by-Picture, și să selecteze o anumită sursă pentru a fi partajată pe ecranul unei conferințe video.

  Seria ThinkPad T

  Portofoliul seriei ThinkPad T include modelele ThinkPad T14s i, T14 i și T15 alimentate de procesoare Intel Core vPro de generația a 11-a. Modelele ThinkPad T14s și T14 sunt alimentate de procesoare mobile AMD Ryzen 5000 Series.

  Printre caracteristicile importante se numără:

  • Procesoarele Intel Core vPro de până la generația a 11-a sau cel mai recent procesor mobil AMD Ryzen 5000.
  • Ecran cu dimensiuni de până la 14 inci UHD HDR Dolby Vision® și 500nit sau 15,6 inci UHD HDR Dolby Vision și 600nit.
  • Placă grafică Intel UHD, Intel® Iris® Xe sau NVIDIA MX450; placă grafică AMD Radeon integrată pe modelele cu procesor AMD Ryzen.
  • Intel® Wi-Fi 6E (modele Intel), Intel® Wi-Fi 6 (AMD și anumite modele Intel)
  • Conexiune opțională 5G sub-6 sau 2×2 MIMO CAT12 4G pe modelele ThinkPad T14s i și T14s; până la 4×4 MIMO CAT16 4G pe modelul T14 i; până la 2×2 MIMO CAT16 4G pe modelul T15.
  • Sistem Dolby Audio cu difuzoare orientate către utilizator
  • Funcții de securitate ThinkShield, inclusiv senzorul de amprente Match-on-Chip (integrat în butonul de pornire pe modelele T14s) și funcția de detectarea prezenței umane pe modelul T14s i

  Lenovo anunță noul portofoliu ThinkPad

  Laptopurile ThinkPad sunt echipate cu software-ul Lenovo Commercial Vantage și o soluție personalizată Device as a Service (DaaS). Astfel, pot facilita achiziționarea, configurarea și implementarea funcțiilor de securitate direct de către utilizatorul final.

  Serviciul de asistență Lenovo Premier Support inclus oferă utilizatorii mai multă autonomie și mai mult control asupra spațiului de lucru.

  Seria ThinkPad X

  Seria ThinkPad X include modelele ThinkPad X13 i și X13 Yoga alimentate de procesoare Intel Core vPro de generația a 11-a. Modelul ThinkPad X13 este alimentat de procesoare mobile AMD Ryzen 5000 series.

  Printre caracteristicile importante se numără:

  • Procersoare Intel Core vPro de până la generația a 11-a sau cel mai recent procesor mobil AMD Ryzen 5000
  • Ecran cu dimensiuni de până la 13.3 inci WQXGA, raport de aspect de 16:10, tehnologie Low Blue Light.
  • Grafică Intel Iris Xe; Placa grafică AMD Radeon integrată pe modelele cu procesor AMD Ryzen.
  • Intel Wi-FI 6 sau 6E pe modelul ThinkPad X13 i, Intel Wi-Fi 6 pe modelele X13 și X13 Yoga
  • Conexiune opțională 5G sub-6 sau 2×2 MOMO CAT 12 4G pe modelele ThinkPad X13 i și X13; până la 2×2 MIMO CAT12 4G pe modelul X13 Yoga
  • Cameră până la FHD Hybrid Infrared (IR) pe modelele X13, HD sau HD Hybrid IR pe X13 Yoga
  • Sitem Dolby Audio, cu boxe orientate spre utilizator pe modelul X13
  • Funcțiile de securitate ThinkShield, inclusiv senzor de amprente Match-on-Chip integrat în butonul de pornire și funcția de detectare a prezenței umane, pe modelele Intel

  ThinkPad L

  Portofoliul seriei ThinkPad L include modelele ThinkPad L14 i și L15 i cu procesoare Intel Core vPro de generația a 11-a. Modelele ThinkPad L14 și L15 au procesoare mobile AMD Ryzen Series 5000.

  Printre caracteristicile principale se numără:

  • Procesoare Intel Core vPro de până la generația a 11-a sau cel mai recent procesor mobil AMD Ryzen 5000
  • Ecrane cu dimensiuni de până la 14 inci FHD sau 15 inci FHD.
  • Plăci grafice Intel UHD, Intel Iris Xe sau NVIDIA MX450; Placa grafică AMD Radeon integrată pe modelele cu procesor AMD Ryzen.
  • Intel Wi-FI 6 și până la 2×2 MIMO CAT12 4G
  • Cameră web HD sau HD Hybrid IR
  • Dolby Audio
  • Funcțiile de securitate ThinkShield, inclusiv senzorul de amprente Match-on-Chip și BIOS cu opțiune de self-healing SecureBio

  ThinkPad P14s, P14s i și P15s

  Modelele ThinkPad P14s, P14s i și P15s sunt cele mai mobile stații de lucru Lenovo. Laptopurile P14s și P15s, de 15 inci, pot fi echipate cu procesoare Intel Core de genarația a 11-a și plăci grafice silențioase NVIDIA T500, cu nuclee CUDA, performanță îmbunătățită și 4GB de memorie video VRAM.

  Printre caracteristicile principale se numără:

  • Procersoare până la Intel Core vPro generația a 11-a sau cel mai recent procesor mobil AMD Ryzen 5000
  • Ecrane cu dimensiuni de până la 14 inci UHD HDR Dolby Vision 500nit sau 15,6 inci UHD HDR Dolby Vision 600nit
  • Plăci grafice Intel UHD sau NVIDIA T500; placă grafică AMD Radeon integrată doar pe modelul P14s cu procesor AMD Ryzen.
  • Wi-FI 6E (Modelele Intel), Wi-Fi 6 (AMD)
  • Cameră web HD sau HD Hybrid IR
  • Sistem de difuzoare Dolby Audio cu boxe orientate către utilizator
  • Funcțiile de securitate ThinkShield, inclusiv senzorul de amprente Match-on-Chip și opționalul SmartCard Reader

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.