More

  Google face mai ușoară comutarea între profilurile Chrome

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google face mai ușoară comutarea între profilurile Chrome. În plus, aduce o nouă funcție Chrome Reading List pentru desktop și Android.

  Google face mai ușoară comutarea între profilurile Chrome

  Google face mai ușoră comutarea între profilurile utilizatorilor într-o nouă actualizare Chrome. Profilurile Chrome nu sunt noi. În prezent se poate comuta între conturile Google, se pot păstra extensiile, aplicațiile, istoricul, temele și marcaje personalizate pentru diferiți utilizatori pe computerele partajate. De asemenea, se pot și sincroniza aceste setări și între dispozitive.

  Google lansează o experiență de profil „renovată”. Acum, dacă sunt mai multe profiluri de configurat, va apărea un „selector de profiluri” de fiecare dată când Chrome este repornit. Astfel, se va solicita selectia a una din cele doua opțiuni: utilizator sau invitat.

  Chrome va solicita, de asemenea, schimbarea profilul sau să crearea unui nou profil „când acest lucru aduce beneficii”, spune Google. Și, în cele din urmă, atunci când se crează un profil nou, se poate alege culoarea acestuia cu un singur clic.

  Noua actualizare include, de asemenea, o extindere a funcției Chrome Reading List, care anterior era limitată la aplicația iOS. Acum, se pot salva articole pentru a le citi ulterior și în versiunile Android și desktop ale Chrome.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.