More

  Becul Xiaomi Mi Smart LED te atenționează când vin hoții

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ce ai nevoie de un bec Xiaomi Mi Smart LED măcar pe holul de la intrare? Vii de la cumpărături seara, după o zi extenuantă de muncă. Ai mâinile ocupate cu sacoșele grele, abia deschizi ușa de la intrare și nu nimerești întrerupătorul să aprinzi lumina. Calci pe jucăriile cățelului, aproape scapi din mână sacoșele, te enervezi, cedezi și dai drumul lucrurilor din mână. Îți sună cunoscut scenariul?

  Ei bine, poți da uitării astfel de momente cu ajutorul unui bec Xiaomi Mi Smart LED și a Xiaomi Mi Smart Sensor Set, despre care a vorbit Cristi detaliat într-un articol dedicat.

  Setul de senzori Mi Smart conține doi senzori de mișcare. Vă spuneam în articolul despre lampa de veghe Bedside 2 că noi folosim unul din senzori pentru scenariul în care vrem să se aprindă lampa pe timp de noapte. Ei bine, al doilea senzor l-am instalat în hol pe pantofar și l-am conectat la Mi Smart Home Hub și la becul Xiaomi Mi Smart LED.

  Astfel, am bifat două scenarii de utilizare:

  – Când venim de la cumpărături, lumina pe hol se aprinde la detectarea mișcării. Astfel, nu mai trebuie să lăsăm sacoșele din mână, să ne chinuim să aprindem lumina.
  – Dacă intră un musafir nepoftit în casă, senzorul trimite semnal la Mi Smart Home Hub, iar instant pornește alarma care ne atenționează că cineva ne-a invadat locuința.

  În speranța că hoții vor sta la distanță de locuința noastră, sperăm să folosim becul Mi Smart LED în special pentru a se aprinde lumina pe hol doar la nevoie.

  Cum se aprinde automat becul Xiaomi Mi Smart LED

  În aplicația Mi Home de la Xiaomi poți integra cât de mulți senzori vrei. Acest lucru este valabil inclusiv pentru gadgeturile inteligente. Dacă nu vrei să folosești și un set Xiaomi Mi Smart Sensor, becul nu poate să se aprindă automat. Vei putea doar să îl controlezi din aplicație, individual, la fel ca oricare alt bec inteligent.

  Senzor-miscare-instalare

  Însă, în tandem cu hub-ul și senzorul de mișcare, poți crea scenarii în aplicații. Dacă intri în casă și senzorul detectează mișcare, atunci să se aprindă becul inteligent Mi Smart LED. Dacă senzorul detectează mișcare, atunci să pornească alarma și să primești notificare instant pe telefon.

  Pentru siguranță și confort, un set-up de aproximativ 450 lei este mai mult decât accesibil. Găsești în webshop Orange Xiaomi Mi Smart Sensor Set și Xiaomi Mi Smart LED. Pentru configurarea pas cu pas a fiecărui senzor și dispozitiv inteligent, Cristi te învață într-un videoclip despre smart home ce trebuie să faci.

  La Orange găsești cea mai variată gamă de telefoane și device-uri. Fără să părăsești confortul propriului cămin, fără să faci drumuri neesențiale în magazin, intră pe webshop Orange să vezi ce telefoane și alte produse pentru o viață activă, pentru educație, divertisment și smart home găsești în oferta operatorului.

  Poți, de asemenea, să consulți oferta LOVE de la Orange și să afli mai multe informații despre ofertele speciale #îmiplace. Indiferent de pasiunile pe care le ai, de cum lucrezi, înveți sau te distrezi, la Orange găsești oferte care să răspundă tuturor nevoilor tale, acestea fiind adunate în campania #îmiplace.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.