More

  Qualcomm aduce Snapdragon Sound

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Qualcomm aduce Snapdragon Sound. Xiaomi și Audio-Technica s-au înscris deja pentru a utiliza tehnologia audio optimizată.

  Qualcomm aduce Snapdragon Sound

  La câteva zile după ce și-a dezvăluit proiectul de a aduce sisteme haptice avansate pe Android, Qualcomm a anunțat o altă inițiativă ambițioasă care urmărește să reducă golurile de performanță ale dispozitivelor.

  Qualcomm se concentrează pe creșterea calității sunetului wireless pe telefoane, căști și căști de jocuri. Astfel, combină tehnologiile sale mobile și audio pentru a rezolva problemele de latență și conexiune.

  Pentru a atinge acest obiectiv, Qualcomm utilizează latențe Bluetooth de până la 89 de milisecunde. Latență care este cu 45% mai mică față de ce a acompetitorilor săi, susține Qualcomm. De asemenea, compania utilizează anularea activă a zgomotului, suport audio de înaltă rezoluție și super audio pe bandă largă.

  Ca de obicei, producătorii de dispozitive vor putea licenția tehnologia. Aceasta este oferită sub noul banner „Snapdragon Sound”.

  Primii săi clienți includ producătorul chinez Xiaomi și Audio-Technica. Ambele compnaii vor ăncorpora suita audio în produsele lor viitoare. Dacă va avea succes, insigna Snapdragon Sound va începe să apară pe orice, de la telefoane și căști la PC-uri, ceasuri inteligente și ochelari AR.

  Dezvoltarea tehnologiei are ca scop eradicarea unor defectele care vin cu experiența de ascultare wireless.

  „Urechea umană este extrem de sensibilă la sunete, latențele și alte provocări care apar frecvent în redarea muzicii, conferințe video sau jocuri prin conexiuni wireless”, a declarat James Chapman, vicepreședinte și director general, voce, muzică și articole wearable, Qualcomm Technologies International .

  „Căutăm să oferim inovații pentru a rezolva problemele obișnuite ale consumatorilor în practic toate punctele de interacțiune audio”.

  Pentru a promova noua ofertă, Qualcomm s-a alăturat Amazon Music pentru a crea o listă de redare audio de înaltă calitate cu melodii de la artiști contemporani și clasici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.