More

  Lampa Xiaomi Mi LED Desk 1S este ideală pentru transmisiunile LIVE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange ne-a trimis la test 9 senzori și gadgeturi Xiaomi. Printre aceștia se numără și Lampa Xiaomi Mi Led Desk 1S căreia i-am găsit o super-întrebuințare. Prima dată când am scos produsul din cutie, am crezut că îl voi folosi doar pentru tastat la PC, pentru luat notițe și pentru citit. Însă, am fost surprinsă să văd calitatea de iluminare ideală pentru transmisiunile LIVE.

  Kit-ul de lumini pe care îl folosim noi pentru LIVE este impractic. Asta pentru că, lămpile nu au o stabilitate bună pe birou, iar intensitatea luminii se reglează prin apăsări de buton, nu gradual dintr-o rotiță. Astfel, dacă sunt îmbrăcată în negru, pare că nu sunt suficient de luminată. Dacă sunt îmbrăcată în culori deschise, îmi arde fața.

  Cu lampa Xiaomi Mi Led Desk 1S se schimbă datele problemei

  Produsul este disponibil doar pe alb, are un design slim, elegant și ușor de integrat în orice încăpere. Comparat cu alte lămpi de iluminat pentru transmisiuni LIVE și birou, aceasta are o stabilitate foarte bune. Asta datorită suportului rotund, destul de robust, care nu alunecă deloc pe suprafețe fine.

  Lampa Xiaomi Mi Led Desk 1S

  Forma lămpii este una foarte bine gândită. Asta cel puțin pentru scenariile mele de utilizare. Pe birou am un laptop, două monitoare, tastatură, mouse și pe margini am brațele de microfon și cameră. Dacă trebuie să mai folosesc o agendă sau un gadget de încărcare wireless, spațiul de lucru, deși generos, se reduce considerabil. Astfel, lampa de birou și de iluminare în timpul live-ului nu trebuie să fie foarte mare și greu de utilizat.

  Xiaomi Mi LED Desk ocupă nu mai mult de 10 cm pătrați pe birou. Pot să o plasez să bată lumina pe tastatură, pe carte sau agendă, dar și pe fața mea când transmitem LIVE.

  Când creezi conținut video, sunt esențiale imaginea și sunetul

  Acum, că lucrăm și învățăm de acasă în 90% din timp, este foarte important să folosim soluții de iluminare potrivite nevoilor noastre. Un bec cu o intensitate slabă sau cu o lumină prea caldă sau prea rece te poate obosi mai repede decât normal. Dacă scrii la birou, nu ai nevoie să îți bată lumina în ceafă să facă umbră pe caiet, nu? De aceea, e bine să apelezi la o lampă Xiaomi Mi LED Desk.

  La Orange găsești cea mai variată gamă de telefoane și device-uri. Fără să părăsești confortul propriului cămin, fără să faci drumuri neesențiale în magazin, intră pe webshop Orange să vezi ce telefoane și alte produse pentru o viață activă, pentru educație, divertisment și smart home găsești în oferta operatorului.

  Poți, de asemenea, să consulți oferta LOVE de la Orange și să afli mai multe informații despre ofertele speciale #îmiplace. Indiferent de pasiunile pe care le ai, de cum lucrezi, înveți sau te distrezi, la Orange găsești oferte care să răspundă tuturor nevoilor tale, acestea fiind adunate în campania #îmiplace.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.