More

  Ciclurile de actualizare Chrome devin mai scurte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă


  Ciclurile de actualizare Chrome devin mai scurte. Începând cu Chrome 94, actualizările vor veni la fiecare patru săptămâni.

  Ciclurile de actualizare Chrome devin mai scurte

  Google mută Chrome la un program de actualizare mai frecvent. Compania a anunțat joi că va lansa viitoarele versiuni care adaugă noi caracteristici la fiecare patru săptămâni.

  Aceste actualizări apar în acest moment la fiecare șase săptămâni. Google spune că decizia vine în urma îmbunătățirilor proceselor sale de testare și lansare pentru noul program.

  Acestă măsură pune Chrome în linie cu Firefox, care se află într-o cadență lunară de actualizare de la începutul anului trecut.
  Cu toate acestea, pentru a găzdui clienții copmerciali care nu doresc să vadă modificările atât de frecvent, Google adaugă și o opțiune „Extended Stable”.

  Aceasta va permite acelor utilizatori să primească actualizări ale caracteristicilor la fiecare opt săptămâni. Compania va transmite în continuare patch-uri de securitate celor care optează pentru acel program o dată la două săptămâni.

  În cea mai recentă actualizare Google face mai ușoră comutarea între profilurile utilizatorilor într-o nouă actualizare Chrome și aduce o nouă funcție Chrome Reading List pentru desktop și Android.

  Google intenționează să treacă la ciclul de patru săptămâni începând cu Chrome 94 în al treilea trimestru al anului 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.