More

  Sony adăugă în portofoliul său două noi microfoane

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony adăugă în portofoliul său două noi microfoane. Microfonul wireless ECM-W2BT și microfonul stereo compact de tip lavalieră ECM-LV1.

  Sony adăugă în portofoliul său două noi microfoane

  Microfonul wireless ECM-W2BT permite înregistrarea sunetului digital cu zgomot redus prin conectarea receptorului la o cameră foto compatibilă echipată cu o interfață audio digitală Multi Interface Shoe. Semnalul audio de la ieșirea receptorului poate fi înregistrat direct în cameră fără a conecta un cablu audio extern. Modelul ECM-W2BT a fost complet reproiectat pentru o calitate ridicată a sunetului. Astfel, utilizează o capsulă avansată de microfon omnidirecțională pentru a capta un sunet clar, din orice direcție.

  Modelul ECM-W2BT permite, de asemenea, o flexibilitate sporită a înregistrării audio prin creșterea stabilității conexiunii wireless dintre microfon și receptor. În locații cu vizibilitate bună, comunicarea este posibilă pe o distanță de până la 200m.

  ECM-W2BT

  Microfonul wireless ECM-W2BT are trei moduri de înregistrare a sunetului. Modul MIC, modul MIX și noul mod RCVR permit utilizatorului să înregistreze atât conținutul audio principal, cât și sunetul ambiental. Modul MIC va capta numai semnalul audio de la emițătorul microfonului. Modul RCVR preia numai sunetul de la microfonul intern al receptorului, astfel încât utilizatorul să se poată înregistra pe el însuși.

  Modul MIX mod preia atât transmițătorul, cât și receptorul audio, util atunci când se dorește înregistrarea sunetului emis atât de subiect, cât și de utilizator. Microfonul ECM-W2BT suportă ieșire audio stereo și un mini-jack stereo extern de 3.5mm. Acesta poate fi utilizat în combinație cu un microfon stereo compact de tip lavalieră, precum ECM-LV1, ca un microfon discret. Întrucât receptorul este echipat cu ieșire audio de 3.5mm, modelul ECM-W2BT poate fi utilizat și pe camerele care nu sunt compatibile cu Multi Interface Shoe.

  Microfonul fără fir ECM-W2BT include o funcție cu rol de atenuare

  Utilizatorul poate selecta unul dintre cele trei niveluri de atenuare. Modelul ECM-W2BT include, de asemenea, protecție împotriva vântului utilă în special la înregistrarea în aer liber. Funcția de gestionare a bateriei cu ajutorul camerei și alimentarea din Multi Interface Shoe, permit utilizatorului să folosească receptorul până la nouă ore.

  Microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1 permite captarea sunetului de înaltă calitate, într-un un design compact pentru transport ușor. ECM-LV1 include paravânt pentru reducerea suplimentară a zgomotului. Alimentarea acestui microfon se face prin conectorul microfonului.

  ECMLV1

  Microfonul wireless ECM-W2BT va fi disponibil începând cu luna aprilie a acestui an la un preț aproximativ de 1200 RON. Microfonul stereo compact de tip lavalieră ECM-LV1 va putea fi achiziționat, de asemenea, din luna aprilie 2021, la un preț aproximativ de 200 RON. Cele două modele vor fi disponibile în magazinele retailerilor parteneri Sony.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.