More

  Chrome pentru Android permite previzualizarea linkurilor web

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chrome pentru Android permite previzualizarea linkurilor web. Nu va mai fi necesară parăsirea paginii prin accesarea linkului.

  Chrome pentru Android permite previzualizarea linkurilor web

  Nu mai este necesară accesarea linkurilor în Chrome pentru Android pentru a descoperi ce are de oferit o nouă pagină. 9to5Google raportează că Chrome 89 pentru Android a primit o caracteristică „pagină de previzualizare” printr-o actualizare de server. Astfel, dacă ții apăsat lung un link și atingi opțiunea, vei vedea o legătură web fără a fi nevoie să parasești pagina pe care te afli.

  Opțiunea apare între „Filă incognito nouă” și „Copiați adresa linkului”. Astfel va deschide o previzualizare pentru pagina în cauză care acoperă majoritatea ecranului. Însă, previzualizarea nu poate fi extinsă.

  Acest concept peeking nu este complet nou. Astfel, fără îndoială, nu este nici cea mai bună implementare. Safari și Microsoft Edge pe iOS pot previzualiza deja un link folosind o apăsare lungă și fără a fi nevoie de confirmare. Abordarea Google este mai lentă și este în curs de dezvoltare de mai bine de doi ani.

  Bara de sus va include faviconul site-ului, numele paginii și domeniul, precum și un buton pentru a se deschide într-o fereastră adecvată. Fereastra poate fi închisă din colțul din dreapta sus „x” sau glisând în jos pe fila de extragere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here