More

  Utilizatorii pot adăuga noi străzi în aplicația Hărți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii pot adăuga noi străzi în aplicația Hărți. Google introduce noi modalități prin care utilizatorii pot contribui în aplicație.

  Utilizatorii pot adăuga noi străzi în aplicația Hărți

  Google a anunțat trei noi modalități prin care utilizatorii pot completa informațiile din aplicația Hărți, astfel încât informațiile să fie mai exacte. Acest lucru ar face aplicația  mult mai utilă pentru utilizatorii care vor să verifice locațiile înainte de a ieși din casele lor. Pentru început, gigantul de tehnologie lansează o provocare la nivel național în SUA. Google vrea să încurajeze mai multe recenzii pentru întreprinderile locale.

  În următoarea lună, utilizatorii se pot alătura „Local Love challenge” dacă dețin un dispozitiv Android în SUA. În afară de posibilitatea de a lăsa evaluări și recenzii, utilizatorii vor putea, de asemenea, să confirme / actualizeze informațiile unei unități, cum ar fi programul magazinului.

  Google lansează, de asemenea, o nouă funcție care permite utilizatorilor să încarce fotografii ale unei unități în Hărți în următoarele săptămâni. Va permite și adăgarea unei scurte descrieri fără a fi nevoie de recenzii sau stele.

  În cele din urmă, Google a lansat posibilitatea de a raporta modificările hărții cu un instrument de editare desktop. Astfel, utilizatorii pot adăuga străzi lipsă în Hărți alegând opțiunea „Editați” din meniul lateral și trasând linii.

   Instrumentul va permite, de asemenea, schimbarea direcției unui drum, realinierea și ștergerea străzilor incorecte. Totuși, să permiți oricui să editeze în aplicația Hărți poate fi riscant. Astfel, Google va contribui la verificarea actualizărilor rutiere înainte de a le publica pentru a împiedica oamenii să adauge informații false.

  Gigantul de tehnologie va face această caracteristică disponibilă în 80 de țări în următoarele luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.