More

  Google permite aplicațiilor să creeze widgeturi personalizate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google permite aplicațiilor să creeze widgeturi personalizate. O actualizare a platformei Wear OS vine în această primăvară.

  Google permite aplicațiilor să creeze widgeturi personalizate

  Google spune într-o nouă postare pe blog că va permite dezvoltatorilor de aplicații să creeze tile-uri personalizate pentru Wear OS. Google a introdus tile-urile pentru prima dată în 2019. Acestea sunt widgeturi prin care utilizatorii pot glisa pentru a obține informații despre vreme, notificări din calendar sau statistici precum ritmul cardiac. Toate tile-urile erau de la Google sau de la producătorul dispozitivului.

  Biblioteca Jetpack Tiles pentru dezvoltatori este acum în etapa alfa. Google spune în postarea de pe blog:

  Tiles pot fi proiectate pentru multe situații de utilizare, cum ar fi urmărirea progresului zilnic al utilizatorului, pornirea rapidă a unui antrenament, pornirea unei melodii redate recent sau trimiterea unui mesaj unui contact preferat. Deși aplicațiile pot fi captivante, Tiles se încarcă rapid și se concentrează pe nevoile imediate ale utilizatorului. Dacă utilizatorul ar dori mai multe informații, Tiles poate fi atins pentru a deschide o aplicație asociată pe ceas sau telefon pentru o experiență mai profundă.

  Wear OS a avut doar mici actualizări în ultima vreme,fără modificări considerabile. În cea mai recentă postare pe blog, Google spune că noile tile-uri personalizate „vor deveni disponibile utilizatorilor mai târziu în această primăvară, când vom lansa actualizarea corespunzătoare platformei Wear OS”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.