More

  Kia prezintă primele imagini ale noii mașini electrice EV6

  Kia prezintă primele imagini ale noii mașini electrice EV6. Evenimentul de lansare are loc luna aceasta.

  Kia prezintă primele imagini ale noii mașini electrice EV6

  Kia oferă primele imagini ale noii sale mașini electrice EV6, în urma unor teasere care au fost lansate săptămâna trecută. Detaliile complete despre EV6 nu vor fi anunțate până la eveniment de lansare online. Însă, noile imagini ne ajută să ne facem o idee despre cum ar arăta noul vehicul.

  EV6 are un design sportiv inspirat de crossover și este primul vehicul care folosește o nouă filozofie de design de la Kia, pe care compania o numește „Opposites United”.  Aceasta este alcătuită din nu mai puțin de cinci piloni: „Bold for Nature”, “Joy for Reason,” “Power to Progress,” “Technology for Life,” și “Tension for Serenity.”. Șeful de design Kia, Karim Habib, explică ce înseamnă acest lucru în videoclipul de mai jos.

  „EV6, ca primul Kia EV dedicat, este o expunere a proiectării centrate pe om, progresivă și a puterii electrificate. Credem cu tărie că EV6 este un model convingător și relevant pentru noua piață EV ”, spune Habib într-un comunicat. „Cu EV6 ne-am propus să creăm un design distinctiv, de impact, utilizând o combinație de caracteristici sofisticate, de înaltă tehnologie, pe volume pure și bogate, oferind în același timp un spațiu unic ca EV futurist.”

  Kia descrie EV6 ca fiind primul său „vehicul electric dedicat cu baterie”. Asta, pentru că Niro are modele cu gaz, hibrid, precum și versiunea mai nouă cu transmisie electrică. EV6 este construit în jurul noii platforme E-GMP Hyundai și este al doilea vehicul E-GMP care a fost anunțat. Hyundai a dezvăluit noul Ioniq 5 luna trecută.

  Kia nu a anunțat încă o dată pentru eveniment, dar se pare că va avea loc în martie.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here