More

  Abonamentul Office Net 30 5G de la Orange Business Services

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange Business Services lansează o soluție Wi-Fi 5G la punct fix, ce oferă business-urilor acces nelimitat la viteze până la 1,2 Gbps în aria de acoperire 5G Orange. Abonamentul Office Net 30 5G asigură companiilor internet fix. Cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

  Abonamentul Office Net 30 5G este o soluție de conectivitate la viteze mari

  Acest lucru este posibil chiar și acolo unde companiile nu au acces la fibră optică sau au nevoie de o soluție de back-up de internet de mare viteză. Pachetul cu 5G și router Wi-Fi 6 este potrivit mai ales în contextul mutării activității de birou acasă. De asemenea, este o alternativă mai flexibilă decât fibra optică. Router-ul poate fi mutat cu ușurință în altă zonă geografică. Astfel, utilizatorii vor putea beneficia de internet la viteze 5G. Nu în ultimul rând, își vor putea desfășura activitatea acolo unde este nevoie, în funcție de planurile lor și de acoperirea rețelei.

  Angajații și partenerii pot accesa, partaja și comunica în timp real informații la viteze 5G. Acest lucru este posibil chiar dacă nu lucrează în același spațiu fizic. În zonele în care tehnologia 5G nu este încă disponibilă echipa rămâne conectată la internet de mare viteză 4G de până la 355,6 Mbps, pentru a lucra rapid și eficient. 

  Prețul standard al unui abonament Office Net 30 5G este 30 euro

  Perioada contractuală este de 12 luni. Pentru 24 luni router-ul cu Wi-Fi 6 este inclus. Zona de utilizare geografică se setează automat la prima sesiune de date a utilizatorului. Pentru a muta echipamentul, clientul trebuie să solicite resetarea zonei de utilizare, serviciu cu un cost de 2 euro. Companiile care au servicii convergente fix-mobil de la Orange Business Services pot beneficia de oferte speciale. Astfel, serviciile de internet mobil și fix vor fi pe aceeași factură, mai simplu de gestionat.

  Pentru a se conecta la router-ul Wi-Fi 5G de la Orange Business Services, dispozitivele nu trebuie să fie compatibile 5G. Acestea beneficiază automat de internetul de mare viteză.

  În prezent, reţeaua Orange 5G este disponibilă în Bucureşti, acoperit 100% 5G. Celelalte 14 orașe cu acoperire 5G sunt: Bragadiru, Brașov, Chitila, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Măgurele, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Popești-Leordeni, Predeal, Timișoara și Voluntari. Dincolo de viteze comparabile cu cele de fibră optică, cu maxime de 1,2 Gbps – de până la 10 ori mai mari decât 4G, rețeaua Orange 5G permite inovații tehnologice ce aduc îmbunătățiri semnificative viitoarelor proiecte de orașe inteligente, mobilitate, media etc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.