More

  Tazz by eMAG și Edenred România anunță un parteneriat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tazz by eMAG și Edenred România anunță un parteneriat prin care clienții pot utiliza cardul Edenred Ticket Restaurant pentru a comanda şi plăti mâncare online. Parteneriatul este o inovație tech, ce permite integrarea completă emitent – platformă – restaurante.

  Plata cu tichete de masă devine un beneficiu exclusiv al utilizatorilor Edenred. Soluţia Edenred Ticket Restaurant continuă să răspundă stilului de lucru flexibil din prezent. Aceasta oferă utilizatorilor multiple opţiuni de comandă şi plată pentru prânz.

  Clienții trebuie să înroleze cardul Edenred Ticket Restaurant în aplicația Tazz. În cont, utilizatorii pot consulta soldul disponibil pe cardul de masă direct în aplicaţia Tazz by eMAG, fără a mai fi necesară accesarea aplicației MyEdenred. De asemenea, aceștia pot achita online masa de prânz comandată la birou sau acasă, de la restaurante din 23 de orașe din țară în care Tazz by eMAG este prezent.

  Dana Sîntejudean, Director Regional Edenred Central Europe

  „Şi prin acest parteneriat dezvoltat cu Tazz by eMAG, Edenred România își reconfirmă poziția de lider inovativ în industria de beneficii, odată cu lansarea celei mai noi opțiuni de plată digitală cu carduri de masă Edenred Ticket Restaurant, într-o aplicaţie populară, ce listează multiple restaurante, în diferite zone ale ţării.

  Mai mult ca oricând, acum putem susține noul stil de viață și preferințele alimentare diverse ale angajaților pentru pauzele lor de masă, generând, în același timp, venituri suplimentare pentru restaurantele cărora le facilităm accesul la o nouă categorie de clienți”.

  Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG

  „Ne uităm permanent la trendurile din piață, dar și din aplicație, pentru că ne dorim să înțelegem noul comportament de consum al comunităților din România, ce diferă de la o zonă la alta. Elementul comun al clienților Tazz by eMAG este însă dorința de a se bucura de o varietate cât mai mare de gusturi, arome și ingrediente. Am observat o apetență crescută pentru preparatele realizate din ingrediente locale, puse în valoare de bucătari români foarte talentați. Prin parteneriatul cu Edenred le oferim, astfel, în premieră, o oportunitate suplimentară de a savura aceste meniuri”.

  Parteneriatul crește numărul de opțiuni de alimentație sănătoasă pentru masa de prânz a angajaților. Acesta le oferă acces la o modalitate de plată suplimentară. Cum de altfel, sprijină restaurantele partenere Edenred listate în aplicaţie care acceptă plata cu Edenred Ticket Restaurant.

  Tazz by eMAG este disponibil în 23 de orașe. Aplicația listează oferte de la sute de restaurante comune ambilor parteneri. Utilizatorii Edenred Ticket Restaurant pot folosi filtrele disponibile pentru a selecta rapid în aplicație restaurantele care acceptă plăți cu cardurile lor de masă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.