More

  Televizoarele Samsung Neo QLED 8K obțin certificarea Wi-Fi 6E

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung anunță că televizoarele Neo QLED 8K din 2021 (QN900A, QN800A) au obținut prima certificare Wi-Fi 6E din lume. Această certificare este oferită de Wi-Fi Alliance (WFA). Wi-Fi 6E, un nou standard în tehnologia conectivității. Aceasta oferă posesorilor de televizoare Samsung Neo QLED 8K nu doar o conectivitate de patru ori mai rapidă, ci și transferuri de date stabile și fiabile. Acest lucru este posibil chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la un singur router. În final, asta le face potrivite pentru cei care îndrăgesc conținutul imersiv de tip OTT high-definition.

  Certificare Wi-Fi 6E pentru televizoarele Samsung Neo QLED 8K

  Noua tehnologie Wi-Fi 6E certificată este concepută pentru a utiliza frecvența de 6 GHz. Asta în combinație cu frecvențele existente de 2,4 GHz și 5 GHz. Acum, televizoarele Samsung Neo QLED 8K pot susține descărcări mai mari de lățime de bandă. De asemenea, pot prelucra date multi-gigabit într-un mod mult mai rapid. Cum de altfel pot activa o latență redusă, oferind și o conectivitate fiabilă și sigură. În plus, tehnologia Wi-Fi 6E va continua să fie integrată în portofoliile de televizoare existente și viitoare.

  Televizoarele Neo QLED 8K de la Samsung cu suport Wi-Fi 6E sunt destinate utilizatorilor în căutare de experiențe de vizionare premium direct în confortul de acasă. Asta indiferent de tipul de conținut preferat, videoclipuri  high-definition în 4K și 8K, VR sau jocuri de înaltă performanță.

  Younghun Choi, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics

  „În calitate de lider global în industria de televizoare, Samsung se mândrește cu obținerea primei certificări Wi-Fi 6E din lume pe televizoarele noastre. Cu un set tot mai mare de experiențe și caracteristici de conținut captivant în fiecare colț al casei, certificarea le oferă proprietarilor de televizoare Neo QLED 8K un acces și mai bun la lucrurile pe care le îndrăgesc”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.