More

  ”Taraba digitală” livrează prin Tazz by eMAG fructe și legume proaspete

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ”Taraba digitală” livrează prin Tazz by eMAG fructe și legume proaspete. Tazz by eMAG își propune să susțină producătorii locali prin cea mai nouă categorie disponibilă în platformă, „Taraba digitală”. Serviciul livrează acum rapid legume și fructe proaspete direct de la micii producători din piețe, în urma unui parteneriat cu eAgricultor.

  35 de producători locali sunt înscriși, până în acest moment, în platformă, astfel că o dată cu sosirea primăverii, Tazz by eMAG le aduce clienților #gustullocal mai aproape. Consumatorii au la dispoziție un sortiment de 26 de legume din care pot alege, printre care roșii, castraveți, ardei gras, vinete, varză, cartofi, ceapă sau usturoi, precum și mai multe sortimente de fructe.

  Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG, despre ”Taraba digitală”

  „Vrem să contribuim la starea de bine a oamenilor, aducându-le pe platformă opțiuni extinse de hrană sănătoasă. Ca parte a dezvoltării noastre accelerate, ne propunem ca prin acest nou parteneriat cu eAgricultor să aducem cât mai mulți producători români pe platforma Tazz by eMAG și să susținem astfel gustul local”.

  Produsele provin din toate regiunile țării, în funcție de specificul solului și al climei. În sezon, strugurii sunt achiziționați de la producători din zona Moldovei sau împrejurimi. Roșiile vin de la Băleni Sârbi, județul Dâmbovița. Ardeii din zona Olteniei. Cartofii de la Lungulețu, județul Dâmbovița. Pepenii din județul Dolj, din celebrul Dăbuleni.

  Într-o primă fază, legumele și fructele sunt disponibile pentru comandă utilizatorilor din sectorul 6 al Capitalei. În următoarele săptămâni, oferta va fi extinsă la nivelul întregii Capitale. Apoi, serviciul va fi disponibil în toate orașele din țară unde Tazz by eMAG este prezent. Parteneriatul cu eAgricultor își propune, în același timp, să extindă accelerat numărul producătorilor angrenați în proiect, pentru a susține #gustullocal și recolta locală.

  Tu ai încercat legumele și fructele din Taraba Digitală. Lasă-ne experiența ta în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.