More

  Cardul de credit Orange Money poate fi obținut acum digital

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cardul de credit Orange Money poate fi obținut acum digital, direct din aplicația mobilă. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit și semnarea documentelor se fac simplu și rapid de pe smartphone. După obținerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicația Orange Money. Astfel, clienții îl pot folosi imediat pentru cumpărături online sau plăți cu ceasul ori cu telefonul.

  Un card de credit Orange Money oferă utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You). De asemenea, oferă pachete cu beneficii extra la alegerea clientilor pentru plata cumpărăturilor oricând pleacă în călătorii. Toate beneficiile și opțiunile sunt ușor de administrat, direct din aplicația Orange Money, imediat după emiterea cardului de credit.

  Ce trebuie să știi pentru a obține digital cardul de credit Orange Money

  Clienții care dețin un număr de telefon mobil în rețeaua Orange vor trece prin câțiva pași simpli:
  – Solicită cardul de credit direct din aplicația Orange Money, disponibilă în App Store sau Google Play.
  – Pentru verificarea datelor, intră într-o conferință video cu un agent, de aproximativ 3 minute. Aici li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).
  – Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF și ale Biroului de Credit și vor primi rapid răspuns la solicitare.
  – Aleg valoarea creditului în limita aprobată.
  – Contractul pentru emiterea și utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.

  La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money. Astfel, poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat și în orice magazine Orange.

  Se lansează și Orange Money Messenger

  Este vorba despre un serviciu de tip chat, care poate fi accesat direct din meniul aplicației, secțiunea Contact/Scrie-ne.

  Orange Money reprezintă o alternativă simplă și digitală pentru a gestiona mai multe tipuri de produse și servicii financiare:

  – Deschiderea unui cont IBAN în RON și emiterea unui card de debit sau card de credit 100% online, direct din aplicația Orange Money, pentru clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange România.
  – Transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision.
  – Transferuri internaționale în 16 valute, fără comision.
  – Carduri de debit Visa Classic și Platinum cu utilizare națională și internațională pentru plăți contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.
  – Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar.
  – Plata facturilor la peste 70 de furnizori și încărcarea cartelelor Orange.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.