More

  eMAG va trece permanent la un mod de lucru hibrid

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  eMAG va trece permanent la un mod de lucru hibrid (New Way of Working@eMAG). Noul mod de lucru le va permite celor peste 3.000 de angajați din sediul central, hub-urile IT și centrele de Customer Care să lucreze cum li se potrivește cel mai bine. Deciziile vor fi luate în funcție de tipul de activitate, într-un mod de lucru hibrid, de acasă și de la birou. Decizia eMAG vine pe fondul mai multor studii realizate de la începutul pandemiei.

  După ce va trece pandemia, angajații eMAG vor decide, împreună cu managerul lor, cum vor să lucreze. Împreună vor decide câte zile vor lucra de acasă și câte de la birou. Totul în funcție de nevoile fiecărei echipe. În prezent, peste 99% din angajații eMAG din sediile de birouri lucrează în continuare de acasă. Aceștia vor continua astfel până când condițiile vor permite trecerea în noul mod permanent de lucru hibrid. 

  eMAG va trece permanent la un mod de lucru hibrid – Tudor Manea, CEO eMAG:

  „Noi ca echipă eram obișnuiți, la fel ca toți ceilalți, cu lucratul de la birou, care avea părțile lui bune și mai puțin bune. Odată cu pandemia am descoperit destul de brusc lucratul de acasă. La fel ca după orice inițiativă nouă, am vrut să înțelegem mai bine ce se întâmplă și am descoperit că are beneficiile lui, resimțite atât de colegi, vizibile și în rezultatele noastre ca organizație, dar și provocări.

  Acum, având la dispoziție toate informațiile, am decis să trecem la un mod de lucru în care să luăm ce e mai bun din ambele modele. Astfel le oferim colegilor noștri exact ceea ce își doresc. Mai mult timp pentru familie și pasiuni. Și, în acelasi timp, mediul din care își pot face treaba foarte bine.” 

  Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

  „În urma acestor studii ne-am dat seama că un lucru important ca modelul hibrid să funcționeze este partea de comunicare. De aceea am implementat deja mai multe proiecte noi care să îi ajute pe colegi să se simtă conectați la tot ce se întâmplă în organizație, indiferent de unde vor lucra.

  În același timp sediul nostru este în plin proces de reamenajare astfel încât să răspundă cât mai bine noului mod de lucru. Un mod de lucru în care colegii vor veni la birou pentru colaborare și creativitate. Adică în acele zile în care munca lor va presupune mai multă interacțiune.”

  eMAG își va păstra spațiile existente de birouri 

  Retailerul va investi peste 1,5 milioane de euro pentru a reamenaja sediul central într-un spațiu colaborativ. Cum de altfel, îi va investi pentru a implementa noi tehnologii care să susțină modul de lucru hibrid. Principala funcționalitate a sediilor va fi aceea de a ajuta oamenii să colaboreze mai bine.

  Numărul sălilor destinate întâlnirilor s-a dublat. Acestea vor fi dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a facilita întâlnirile mixte – online & offline – și cu un sistem de rezervare de la distanță a birourilor. Proiectul este realizat împreună cu o firmă de arhitectură. discuțiile au început imediat ce s-a conturat tot mai clar ideea că munca de la birou așa cum a fost până în martie 2020 se va schimba. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.