More

  Signal testează o funcție pentru criptomonede

  Signal testează o funcție pentru criptomonede. Pentru moment funcția acceptă doar protocolul MobileCoin, cu moneda însoțitoare.

  Signal testează o funcție pentru criptomonede

  Signal a anunțat că testează un nou sistem de plăți peer-to-peer în versiunea beta a aplicațiilor sale. Numită în mod corespunzător Signal Payments, noua funcție acceptă acum un singur protocol: portofelul MobileCoin și criptomoneda MOB însoțitoare. MobileCoin are o relație strânsă cu cofondatorul și CEO-ul Signal, Moxie Marlinspike, care a consiliat compania înainte de cea mai recentă rundă de finanțare anunțată luna trecută.

  „Primul protocol de plăți pentru care am adăugat suport este o rețea de plăți axată pe confidențialitate numită MobileCoin, care are propria sa monedă, MOB”, spune Jun Harada, șeful creșterii și comunicării Signal. „Ca întotdeauna, obiectivul nostru este să păstrezi datele în mâinile tale, mai degrabă decât ale noastre; Designul MobileCoin înseamnă că Signal nu are acces la soldul tău, la istoricul tranzacțiilor complete sau la fonduri. De asemenea, poți transfera fondurile în orice moment dacă dorești să treci la altă aplicație sau serviciu. ”

  Compania spune că cei interesați să încerce funcția trebuie să locuiască în Marea Britanie (pentru moment). Cei care se califică se pot înscrie la MobileCoin și pot accesa caracteristica prin Signal beta. „Aceasta este o caracteristică beta într-o versiune beta, dar pentru cei din Marea Britanie care trăiesc viața la limită, vă rugăm să ne ajutați să testăm și să oferim feedback”, spune Harada.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here