More

  Hei Spotify este noul asistent vocal lansat recent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Hei Spotify este noul asistent vocal lansat recent. Nu este la fel de convenabil ca asistenții vocali nativi. Însă, hardware-ul Spotify este în dezvoltare.

  Hei Spotify este noul asistent vocal lansat recent

  Pentru a extrage melodia sau lista de redare preferată Spotify fără a apăsa butoane, există o varietate de asistenți vocali care oferă suport, inclusiv Alexa, Siri, Asistent Google, Cortana și chiar Bixby. Însă acum, Spotify are propriul său asistent vocal: Hey Spotify. Acesta pare să fie lansat pe Android și iOS, după cum arată testările.

  Pare să fie puțin mai la îndemână decât unii dintre asistenții vocali nativi încorporați în telefon. Acest lucru se datorează faptului că trebuie lăsată aplicația deschisă pentru ca aceasta să funcționeze. Astfel, nu este ceva ce poate funcționa după închiderea telefonului.

  Însă, dacă aplicația este deschisă, trebuie doar să spui Hei Spotify și poți cere redarea unei melodii sau podcast. De asemenea, se poate sari peste anumite melodii, se poate pune pauză sau se poate reporni. De asemenea, există și comanda „Rulează ceva ce îmi place” care poate extrage aleatoriu din listele de redare Daily Mix.

  Funcția este în dezvoltare de cel puțin un an. Aplicația ar trebui să solicite folosirea funcției dacă aceasta a fost lansată. De asemenea, este posibilă comutarea manuală în Setări> Permisiuni microfon> Hei Spotify.

  Spotify pare să vrea să dezvolte propriul hardware, unde asistentul său vocal va fi mereu activ. Mai exact, Spotify pare să urmărească lansarea Car Thing, un asistent inteligent dedicat Spotify, despre care s-a raportat că include o comandă vocală Hey Spotify în ianuarie 2019.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.