More

  Windows primește versiunea de 64 de biți OneDrive

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows primește versiunea de 64 de biți OneDrive. Compania spune că ar trebui să ajute la transferul fișierelor mari.

  Windows primește versiunea de 64 de biți OneDrive

  Microsoft a lansat prima versiune de Windows de 64 de biți la începutul anului. În 2007, a adus OneDrive. În ciuda acestui istoric, lansarea Windows a aplicației de sincronizare a fișierelor abia acum face saltul pe 64 de biți. Astfel, Microsoft anunță o nouă previzualizare pentru clienți.

  Într-un anunț observat de Paul Thurrott, compania spune că noua versiune OneDrive îi va ajuta pe cei care au nevoie să transfere fișiere mari sau mai multe fișiere în același timp. Asta pentru că sistemele de 64 de biți pot accesa mai multe resurse decât omologii lor de 32 de biți.

  „Știm că aceasta a fost o caracteristică mult așteptată și foarte solicitată și suntem încântați să o punem la dispoziție pentru acces anticipat”, a spus compania. „Acum poți descărca versiunea e 64 de biți pentru utilizare cu conturile OneDrive de la serviciu, școală și acasă.”

  Un lucru de reținut este că previzualizarea este disponibilă momentan doar pentru instalările x64 din Windows. Dacă deții un computer precum Surface Pro X și, prin urmare, aveți instalat Windows 10 pe ARM pe sistemul tău, va trebui să aștepți. Microsoft recomandă utilizarea versiunii de 32 de biți pentru moment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.