More

  Aplicația de dating Facebook oferă întâlniri de patru minute

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicația de dating Facebook oferă întâlniri de patru minute. Aplicația experimentală Sparked nu are profiluri publice sau glisare în stil Tinder.

  Aplicația de dating Facebook oferă dating în patru minute

  Facebook intră din nou în lumea dating. Echipa New Product Experimentation (NPE) a companiei, care creează aplicații experimentale, a lansat o aplicație video de întâlniri rapide numită Sparked.

  Seamănă puțin cu funcțiile Chatroulette și chat video pe care aplicațiile majore de întâlniri le-au adăugat de la debutul pandemiei. Utilizatorii vor participa la o serie rapidă de întâlniri de patru minute și, dacă partenerul se bucură de timpul petrecut împreună, poate alege o întâlnire de 10 minute. În acel moment, se va putea face schimb de datele de contact dacă utilizatorii doresc să rămână în contact.

  Potrivit site-ului Sparked, aplicația gratuită nu are profiluri publice, mesaje directe sau glisare în stil Tinder. Însă, este necesar un profil Facebook. Nu există încă aplicație iOS sau Google Play Sparked. Este bazat pe browser, cel puțin deocamdată.

  Sparked pare să pună accent pe bunătate. În timpul procesului de înscriere, utilizatorului i se va cere să păstreze Sparked într-un spațiu sigur și va trebui să explice „ceea ce îl face bun”. O persoană de la Sparked va examina răspunsul înainte de a permite utilizatorului să aibă întâlniri.

  De asemenea, utilizatorul va fi întrebat dacă vrea să aibă întâlniri cu bărbați, femei sau persoane nonbinare. Odată ce primește acces, Sparked va arăta evenimente de întâlniri rapide care sunt relevante pentru utilizator.

  Lansarea Sparked vine după lansarea Facebook Dating, care face parte din aplicația principală a rețelei sociale. Funcția a ajuns în SUA în 2019 și Facebook a adus-o pe alte zeci de piețe de atunci. Rămâne de văzut dacă Sparked va deveni aplicație mobile. Mai ales având în vedere că Facebook are o istorie de a se dezice de aplicațiile NPE Team care nu câștigă prea multă tracțiune.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.