More

  Căștile cu energie solară Urbanista pot rula la nesfârșit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Căștile cu energie solară Urbanista pot rula la nesfârșit. Setul ANC Urbanista Los Angeles poate transforma lumina în energie.

  Căștile cu energie solară Urbanista pot rula la nesfârșit

  Brandul audio Urbanista caută să pună capăt problemei încărcării căștilor wireless ANC. Compania susține că materialul pentru celule solare Powerfoyle utilizat la căștile Urbanista Los Angeles poate încărca bateria cu orice fel de lumină, nu doar cu energie solară. Obiectivul este de a se obține „un timp de rulare practic infinit”.

  Tehnologia Powerfoyle va adăuga până la trei ore de timp de ascultare a bateriei căștilor, dacă sunt purtate afară timp de o oră, potrivit Wired. Chiar dacă este înnorat, se pare că aceste căști vor primi două ore suplimentare de viață a bateriei pentru fiecare oră petrecută afară. Inclusiv lumina ambientală va reîncărca castile Urbanista Los Angeles. Însă, setul se va încărca mai repede dacă este lăsat lângă o fereastră. În caz contrar, se poate încărca bateria utilizând un cablu USB-C.

  Powerfoyle este conceptul unei companii suedeze pe nume Exeger. Materialul poate fi aparent folosit în orice design. Urbanista spune că este pentru prima dată când tehnologia a fost integrată în căști.

  Cu toate acestea, JBL a încercat să folosească tehnologia în trecut. Compania a început un proiect de crowdfunding în 2019 cu un scop similar de a oferi redare aproape nelimitată cu căștile sale Reflect Eternal. Însă, JBL a anulat proiectul și oferă rambursări tuturor finanțatorilor până la sfârșitul acestei luni.

  Urbanista Los Angeles are compatibilitate deplină cu sistemele iOS, Android și Windows, potrivit companiei. Se poate comuta între modurile ANC și sunet ambiental prin simpla apăsare a unui buton. Printr-o funcție de detectare a urechii, căștile vor întrerupe sunetul atunci când sunt date jos și vor continua redarea atunci când sunt puse peste urechi.

  Urbanista Los Angeles va avea un preț de 169 de lire sterline (aproximativ 200 de dolari), deși compania nu a deschis încă precomenzile.  

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.