More

  Starlink se apropie de finalizarea testelor beta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Starlink se apropie de finalizarea testelor beta. Serviciul de internet Starlink va fi „complet mobil” până la sfârșitul anului.

  Starlink se apropie de finalizarea testelor beta

  Noul serviciu de internet prin satelit Starlink al SpaceX se află într-o perioadă de testare beta. Serviciul este extrem de limitat în acest moment. Însă, compania face planuri în avans. CNBC menționează că SpaceX a depus o cerere la FCC pentru componentele Starlink care ar permite serviciului să funcționeze și pe mașinile în deplasare. Elon Musk a scris pe Twitter că terminalele Starlink existente sunt prea mari pentru vehiculele Tesla. Însă, conceptul se adresează avioanelor, RV-urilor, camioanelor și navelor.

  „Această aplicație ar servi interesului public prin autorizarea unei noi clase de componente terestre pentru sistemul de satelit SpaceX, care va extinde gama de capabilități de bandă largă disponibile vehiculelor aflate în mișcare în Statele Unite și navelor și avioanelor aflate în mișcare la nivel mondial”, a declarat directorul SpaceX David Goldman.

  Conceptul ar aduce o mare schimbare pentru Starlink. În acest moment serviciul nu permite clienților să mute hardware-ul existent de la oadresă la alta. În versiunea beta și în formularele de înscriere este clar stipulat că serviciul este limitat la locația care este introdusă în momentul plății. Acest lucru se datorează constelației satelitului Starlink care nu este încă complet construită. Astfel, nu este o limitare permanentă, dar este încă o limitare pe care Elon a clarificat-o încă o dată într-un tweet:

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.