More

  Google adaugă tururi ale Patrimoniului Mondial UNESCO

  Google adaugă tururi ale Patrimoniului Mondial UNESCO. Utilizatorii pot explora Muntele Kilimanjaro, Taj Mahal și Parcul Național Yosemite.

  Google adaugă tururi ale Patrimoniului Mondial UNESCO

  Călătoriile nu sunt încă viabile pentru mulți dintre noi, pe fondul restricțiilor actuale. Cu toate acestea, există câteva modalități prin care utilizatorii pot explora unele dintre reperele culturale din lume și cele mai notabile locuri de frumusețe naturală din siguranța casei lor. O opțiune este Google Arts & Culture. Google tocmai a adăugat mai multe locații ale Patrimoniului Mondial UNESCO la biblioteca sa de tururi virtuale.

  Prin centrul Explorează Patrimoniul Mondial UNESCO, utilizatorii pot explora locuri precum canalele Franței, Colosseumul, Muntele Kilimanjaro și vulcanii din Coreea de Sud. De asemenea, aceștia pot vizualiza peisajul din Rio de Janeiro, Taj Mahal și pot înota virtual cu balenele în Mexic.

  Tururile sunt o modalitate utilă de a rămâne conectat la istoria noastră colectivă. Aceste tururi ar putea deveni resurse valoroase și pentru profesori, ajutându-i pe elevi să învețe despre moștenirea naturală și culturală. Tururile includ informații despre Parcul Național Yosemite, traseele de pelerinaj vechi din nordul Spaniei și Marile Piramide din Giza.

  Siturile Patrimoniului Mondial se alătură altor locații și informații culturale din Google Arts & Culture, inclusiv exponate ale multor muzee importante, istoria muzicii electronice și galeriile de realitate augmentată.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here