More

  Numărul abonaților Netflix în scădere față de 2020

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Numărul abonaților Netflix în scădere față de 2020. Cu 208 milioane de abonați, creșterea încetinește pe măsură ce concurența crește.

  Numărul abonaților Netflix în scădere față de 2020

  Anul trecut, blocajele pandemice care se desfășurau în întreaga lume au determinat creșterea abonamentelor Netflix. La acel moment compania a adăugat 16 milioane de abonați în trei luni. Cifrele pentru aceeași perioadă din 2021 arată că numărul abonaților a crescut cu un total de 3,98 milioane de clienți în întreaga lume. Directorii au spus că numerele reflectă „marea retragere în urma Covid-19 în 2020 și o listă de conținut mai ușoară în prima jumătate din acest an, din cauza întârzierilor producției.”

  În ciuda încetinirii abonărilor, Netflix devine profitabil. Venitul net a crescut la 1,7 miliarde de dolari doar în primul trimestru. În 2019 profitul său anual a fost de 1,87 miliarde de dolari.

  Chiar dacă Netflix are acum 208 de milioane de abonați apare totuși o problemă. Utilizatorii caută lucruri noi de urmărit și concurența de înaltă calitate din partea Disney +, HBO Max oferă opțiuni. Numărul de abonați din America de Nord a crescut doar cu 448.000 pentru că au apărut show-uri precum WandaVision.

  Potrivit Netflix, unul dintre cele mai mari debuturi în acest trimestru a fost Outside the Wire, cu 66 de milioane de spectator.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here