More

  Facebook Marketplace are 1 miliard de utilizatori

  Facebook Marketplace are 1 miliard de utilizatori. Se pare viitorul Facebook este legat de comerțul electronic.

  Facebook Marketplace are 1 miliard de utilizatori

  Impulsul Facebook către funcțiile de comerț electronic începe să dea roade. Facebook Marketplace, are acum un miliard de utilizatori. Mark Zuckerberg a comunicat numărul în timpul ultimului raport de câștiguri al companiei.

  El a dezvăluit, de asemenea, că există mai mult de un milion de magazine, cu peste 250 de milioane de utilizatori care interacționează cu acest marketplace în fiecare lună. Facebook a lansat funcția, care permite companiilor să creeze cataloage de produse pe paginile lor, anul trecut.

  Comerțul electronic a „devenit mult mai important” în timpul pandemiei coronavirusului, spune Zuckerberg. De asemenea, permite Facebook să găsească noi modalități de a face bani din serviciile sale. De exemplu, CEO-ul a declarat că Facebook va permite antreprenorilor să cumpere anunțuri pe Facebook care se deschid direct în WhatsApp din aplicația WhatsApp Business. Și Instagram intenționează să le permită creatorilor să își conducă propriile magazine în aplicație.

  „Investim în construirea viitorului comerț”, a spus Zuckerberg. „Avem un drum lung de parcurs pentru a construi o platformă comercială completă cu toate serviciile noastre. Acest sistem modern de comerț va reuni o serie de domenii în care avem deja oferte puternice, cum ar fi în reclame, instrumente comunitare și mesagerie, cu domenii precum magazine și mesagerie de afaceri și plăți. ”

  Facebook a avertizat trimestrul trecut că 2021 va aduce „incertitudine” pe măsură ce compania navighează prin efectele actualizării iOS 14.5 de la Apple. Actualizare care impune utilizatorilor să fie de acord cu urmărirea anunțurilor. Directorul financiar Dave Whener a declarat că Facebook se așteaptă ca actualizarea să „aibă un impact” în trimestrul următor.

  Până acum, însă, compania se descurcă foarte bine. Facebook a raportat venituri de peste 26 miliarde dolari, o creștere de 48% față de anul trecut. De asemenea, și-a crescut baza de utilizatori la 1,88 miliarde de utilizatori activi zilni.

  De remarcat este faptul că „alte” venituri ale Facebook au crescut cu 146%. Categoria numprp vânzările de hardware ale Facebook, inclusiv dispozitivele sale Oculus și Portal. „Quest 2 se descurcă mai bine decât era așteptat, chiar și după sezonul de vacanță”, a spus Zuckerberg.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here