More

  Netflix lansează o funcția de redare aleatorie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix lansează o funcția de redare aleatorie. Opțiunea poate fi găsită pe ecranul de selectare a profilului sau în meniul de navigare.

  Netflix lansează o funcția de redare aleatorie

  Netflix încearcă de mult să rezolve această problema utilizatorilor indeciși reglând constant algoritmii săi. Platforma obișnuia chiar să aibă un bot distractiv care să facă sugestii pe baza stării și intereselor utilizatorului. Acum, Netflix poate fi lăsat să ia deciziile în locul utilizatorului.

  O funcție numită ‘Redă ceva’ este lansată pe dispozitivele TV, urmând să fie lansată și pe mobil în curând. Netflix efectuează teste publice ale instrumentului, cunoscut anterior ca Shuffle Play, încă de anul trecut.

  Când este deschisă aplicația Netflix, butonul ‘Redă ceva’ poate fi găsit sub poza de profil. De asemenea, butonul poate fi găsit pe al zecelea rând de pe pagina de pornire sau în meniul de navigare din stânga.

  Odată selectat, Netflix va începe să redea o selecție de conținut compatibil cu alegerile anterioare ale utilizatorului.

  Utilizatorul poate ieși oricând din funcție pentru a merge la meniul obișnuit. De asemenea, ‘Redă ceva’ are suport complet text-to-speech pentru cei care folosesc cititoare de ecran.

  Obiectivul Netflix cu noua funcție ‘Redă ceva’ este de a ajuta utilizatorul să rămână mai mult timp pe platformă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.