More

  Sony va integra Discord în PlayStation

  Sony va integra Discord în PlayStation. Integrarea platformei ar putea fi lansată la începutul anului 2022.

  Sony va integra Discord în PlayStation

  Utilizatorii PlayStation ar putea avea în curând un alt mod de comunicare. Sony a anunțat recent o colaborare cu Discord și că va integra serviciul în PlayStation Network la începutul anului viitor.

  „Scopul nostru este să aducem experiențele Discord și PlayStation mai aproape de consolă și mobil începând de la începutul anului viitor, permițând prietenilor, grupurilor și comunităților să petreacă, să se distreze și să comunice mai ușor în timp ce joacă jocuri împreună”, a declarat CEO-ul Jim Ryan.

  Încă nu este sigur cum va arăta această integrare. Probabil că acest lucru înseamnă că va exista un fel de interfață de chat Discord care va permite interacțiunea cu prietenii pe PSN fie prin voce, fie prin text, deși nu este clar dacă va exista o aplicație completă sau o implementare limitată.

  În plus, Sony Interactive Entertainment a făcut o investiție minoră în Discord. Serviciul, care a fost popularizat de gameri, are peste 140 de milioane de utilizatori. Acesta a fost aproape de achiziționare de Microsoft la începutul acestui an pentru cel puțin 10 miliarde de dolari. Însă, discuțiile par să fi fost stopate pentru moment.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here