More

  YouTube traduce titlurile videoclipurilor în limba locală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube traduce titlurile videoclipurilor în limba locală. Funcția va fi cu siguranță apreciată atât de creatori cât și de abonați.

  YouTube traduce titlurile videoclipurilor în limba locală

  În prezent, dacă utilizatorul caută termeni în limba locală, va obține rezultate ale videoclipurilor realizate doar în limba respectivă. Dar acest lucru s-ar putea schimba în curând. Potrivit unui raport al Android Police, gigantul de streaming testează o funcție prin care utilizatorul poate căuta în videoclipuri din toate limbile, folosind interogări în limba maternă.

  Funcția traduce automat titlul și descrierea videoclipului în pagina de căutare, atât pe interfața web, cât și pe aplicația mobilă. Aceasta înseamnă că utilizatorul poate primi sugestii video din întreaga lume și poate citi despre ce este vorba în limba locală. Acest lucru este minunat pentru cineva care se simte confortabil să asculte videoclipuri într-o altă limbă, dar preferă textul de pe site în propria limbă.

  Mai mult, compania testează și o funcție de subtitrare automată, cu suport pentru mai multe limbi. Acest lucru facilitează vizionarea videoclipurilor în diferite limbi.

  Raportul Android Police menționează că, în prezent, funcția este disponibilă doar în limba portugheză. Rămâne de văzut dacă YouTube va lansa oficial funcția cu suport pentru limbi suplimentare. Un raport al Pew Research publicat în 2019 a menționat că 67% din conținutul de pe canalele cu peste 250.000 de abonați nu este în limba engleză.

  Astfel, există o piață imensă de videoclipuri în limbile locale. Funcțiile de traducere automată ar putea aduce acestor creatori mai mulți abonați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.