More

  Netflix aduce filmul de groază Ghost Lab

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Netflix aduce filmul de groază Ghost Lab. Filmul prezintă experimente supranaturale care trec granițele dintre viață și moarte.

  Netflix aduce filmul de groază Ghost Lab

  Dacă îți plac thriller-urile supranaturale precum Paranormal Activity și The Blair Witch Project, ai ajuns în locul potrivit.

  Netflix tocmai a lansat primul trailer oficial al viitorului film thailandez, Ghost Lab. Filmul de groază urmărește doi medici Gla (Paris Intarakomalyasut) și Wee (Thanapob Leeratanakajorn). Aceștia sunt hotărâți să demonstreze că fantomele există.

  Trailerul îi prezintă pe Gla și Wee în timp ce se pregătesc să se confrunte cu viața de apoi. În timpul experimentelor lor, cei doi sunt șocați să vadă un spirit cu ochii lor. Acest lucru doar îi motivează să continue să caute răspunsuri care nu au fost niciodată menite să fie descoperite.

  „Am făcut tot felul de ceremonii care mă puteau lăsa să văd fantome. Locurile despre care oamenii spuneau că erau blestemate, eu le-am vizitat toate ”, spune în voiceover. „Există o singură problemă: trebuie să găsim un participant fantomă.”

  Ghost Lab a fost regizat de Paween Purijitpanya, care a scris și scenariul alături de Vasudhorn Piyaromna și Tossaphon Riantong.

  „Povestea GHOST LAB este destul de neconvențională, deoarece încearcă o explorare mai profundă a credinței noastre în supranatural și dacă acest lucru poate fi dovedit de știință. Este o onoare să colaborăm cu o platformă globală care să permită crearea expresia și sper că acest film va încuraja publicul să-și contemple modurile de viață și să găsească răspunsurile la întrebările lor. ” spune Directorul Paween Purijitpanya.

  Ghost Lab va ajunge pe Netflix pe 26 mai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here