More

  Instagram Stories primește subtitrări automate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram Stories primește subtitrări automate. Astfel, făcând Stories accesibile pentru mai mulți utilizatori.

  Instagram Stories primește subtitrări automate

  Instagram adaugă o caracteristică nouă și extrem de binevenită. Utilizatorii pot acum adăuga subtitrări automate în Stories. Și într-un stil specific pentru Instagram, funcția vine sub forma unui sticker special.

  Subtitrările erau deja disponibile în aplicația IGTV. Însă, aducerea lor în Instagram Stories adaugă un nivel mult așteptat de accesibilitate pentru cei care nu pot sau nu doresc să asculte Stories.

  În plus, aplicația va permite utilizatorului, de asemenea, să editeze cuvinte pentru a se asigura că mesajele sunt transmise de fapt așa cum utilizatorul intenționează. De asemenea, utilizatorului i se oferă posibilitatea de a personaliza fontul și stilul subtitrărilor.

  Subtitrările automate au rareori o precizie perfectă, în special pentru persoanele cu accente sau vorbire atipică. Astfel, editarea este crucială. Acestea fiind spuse, se pare că utilizatorii nu pot activa singuri subtitrările atunci când vizionează videoclipuri. Funcția este disponibilă doar celor care postează o poveste.

  Funcția este lansată în doar câteva țări pentru moment și este disponibilă numai în limba engleză. Totuși, compania speră să o extindă în alte regiuni „în curând” și intenționează să aducă funcția și în Reels în timp util.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.