More

  Microsoft a oprit dezvoltarea Windows 10X

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a oprit dezvoltarea Windows 10X. Funcțiile din sistemul de operare 10X se vor îndrepta spre Windows 10.

  Microsoft a oprit dezvoltarea Windows 10X

  În toamna anului 2019, când a organizat unul dintre ultimele sale evenimente fizice, Microsoft a detaliat Windows 10X. Primul flagship Windows 10X, sistemul de operare trebuia să conducă Microsoft într-o nouă direcție. Pitch-ul original al companiei pentru Windows 10X a fost o versiune mai modernă și mai ușoară a Windows. Desigur, optimizată pentru dispozitivele cu ecran dual.

  Cu toate acestea, după o întârziere și o schimbare a focalizării pe dispozitivele cu ecran unic, acum se pare că Windows 10X nu va vedea niciodată lumina zilei. Microsoft nu va livra Windows 10X anul acesta. De fapt nu va fi livrat, „probabil niciodată”. În schimb, compania intenționează să integreze unele dintre caracteristicile pe care le-a dezvoltat pentru acel sistemul de operare în Windows 10. Microsoft a refuzat să comenteze în ce stadiu se află Windows 10X.

  În ceea ce privește raționamentul din spatele deciziei, se pare că majorității oamenilor care au testat Windows 10X au fost mulțumiți de caracteristicile dezvoltate de companie, dar nu au fost încântați să le acceseze într-un sistem de operare complet diferit de cel pe care îl folosesc în fiecare zi. De asemenea, pandemia a schimbat peisajul de calcul. Se pare că 2020 a fost cel mai bun an pentru livrările de PC-uri din ultimul deceniu.

  În timpul celui mai recent raport de câștiguri, Microsoft a spus că există 1,3 miliarde de dispozitive Windows 10 active în natură. Dacă a existat un moment în timp pentru o versiune simplificată a Windows 10, sigur nu este 2021.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.