More

  A fost aprobată o nouă metodă de dozare a insulinei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A fost aprobată o nouă metodă de dozare a insulinei. Primul capac inteligent pentru injectoarele de insulină a fost aprobat în SUA. Bigfoot Unity funcționează cu sistemul de monitorizare a glucozei FreeStyle Libre 2 de la Abbott.

  A fost aprobată o nouă metodă de dozare a insulinei

  FDA (Administrația pentru Alimente și Medicamente) a aprobat un sistem inteligent de autoinjectare pentru insulină. Bigfoot Unity funcționează cu un sistem integrat de monitorizare continuă a glucozei (iCGM) pentru a oferi recomandări pentru dozele de insulină.

  Potrivit Bigfoot Biomedical, este „singurul sistem de support aprobat de FDA, cu alerte de hipoglicemie în timp real”. Dispozitivul poate ajuta pacienții să minimizeze presupunerile pentru cantitatea de insulină de care au nevoie.

  Deocamdată, Bigfoot Unity acceptă doar FreeStyle Libre 2 de la Abbott, unul dintre cele două iCGM majore alături de Dexcom. Este conceput pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 1 sau tip 2 care utilizează terapie cu injecție zilnică multiplă (MDI). Capacul inteligent conectat afișează doza recomandată, împreună cu valoarea glucozei și săgeata de trend a pacientului. De asemenea, pacienții nu sunt nevoiți să introducă manual datele glicemiei pe un dispozitiv separat.

  FDA a acordat sistemului autorizare 510 (k), aprobând utilizarea acestuia de către pacienții cu vârsta de 12 ani și peste. Bigfoot spune că acest capac este compatibil și cu toate injectoarele de insulină de unică folosință rapide și cu acțiune îndelungată din SUA. Bigfoot Unity poate aminti, de asemenea, pacienților când au pierdut doza obișnuită și poate oferi alerte atunci când valoarea glucozei scade sub 55 mg / dL.

  Datele și detaliile privind timpul de dozare din iCGM sunt încărcate în cloud atunci când sistemul, care include o aplicație mobilă, are o conexiune WIFi sau de date mobile. Acest lucru ar putea ajuta pacienții să evite să înregistreze manual datele. Furnizorii de servicii medicale vor avea acces la date printr-un portal web securizat.

  Bigfoot Unity ar putea face gestionarea insulinei mult mai simplă pentru mulți oameni cu diabet. Sistemul va fi disponibil prin intermediul unor clinici începând din această primăvară.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.