More

  Iată lista de conținut Netflix recomandat săptămâna aceasta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Iată lista de conținut Netflix recomandat săptămâna aceasta. A trecut încă o săptămână și a venit timpul să ne pregătim pentru divertisment.

  Iată lista de conținut Netflix recomandat săptămâna aceasta

  Netflix aduce constant filme noi în biblioteca sa de conținut, inclusiv mai multe proiecte internaționale.

  Money, Explained

  Cea mai recentă serie Explained a Vox Media, Money, Explained este un ghid de cinci episoade despre ce putem face cu banii în zilele noastre și de ce îi cheltuim (sau îi risipim) în felul în care o facem.

  Episoadele sunt narate de Tiffany Haddish, Bobby Cannavale, Edie Falco, Jane Lynch și Marcia Gay Harden. Episoadele acoperă subiecte precum schemele de îmbogățire rapidă, modul în care băncile profită de sistemul de carduri de credit, modul în care creierul nostru funcționează când jucăm jocuri de noroc și istoria pensiilor. De asemenea, acoperă 401 (k) s și alte planuri de pensionare și de ce sistemul eșuează când vine vorba de seniori.

  llegal Woman

  Viața unui avocat imigrant se schimbă radical atunci când noul său client apare mort în circumstanțe suspecte în interiorul unui centru de imigrare.

  Avocatul, alături de o femeie nigeriană este prins într-un ring al corupției. Aceștia fac echipă pentru a descoperi adevărul din spatele acestei morți suspecte.

  Use For My Talent

  Gu Ren Qi are o personalitate închisă și suferă de misofobie. Acesta este proprietarul unei companii de curățenie. Shuang Jiao este o nouă angajată a companiei.

  Ea obișnuia să aibă o familie fericită, însă și-a pierdut mama într-un accident de mașină și a devenit o persoană neglijentă cu aspectul ei din acel moment. Cei doi devin apropiați pe măsură ce se cunosc mai bine. Împreună încep să își vindece rănile reciproc.

  The Upshaws

  La prima vedere, noua comedie Netflix pare să arate și să sune ca o multitudine de alte sitcom-uri multi-cam despre familiile care țin la glume ciudate și își dau reciproc replici dureroase. Există multe astfel de sitcom-uri Netflix, de la Fuller House la cea mai recentă intrare Dad Stop Embarrassing Me!.

  Însă Upshaws, creat de Regina Hicks și Wanda Sykes, găsește o modalitate de a modifica ușor formula perfecționată de celelalte show-uri. The Upshaws prezintă un alt tip de familie față de cea obișnuită pentru sitcom.

  Oxygen

  Prinsă într-o cameră criogenică ce pierde oxigen, o femeie trebuie să învețe cum să lucreze cu aparatul pentru a scăpa.

  Filmul are loc aproape în întregime într-o cameră criogenică puțin mai mare decât un sicriu. Povestea urmărește acțiunile unei femei (Mélanie Laurent) după ce o defecțiune o scoate din hipersomn. Prinsă în interiorul dispozitivului și cu nivelul de oxigen în scădere, ea trebuie să învețe cum să facă echipă cu dispozitivul, controlat de un creier A.I. numit Milo (Mathieu Amalric).

  Premisa este simplă, însă acest scenariu este plin de întorsături. Datorită decorului limitat, filmul se bazează pe talentul lui Laurent, iar ea trece cu ușurință între stări de exaltare, teroare și determinare.

  Castlevania

  Sezonul 4 poate ca este cel mai rezonant și tematic sezon al serialului. Se concentrează puternic pe întrebarea dacă ființele – umane sau vampiri – își pot depăși natura de bază și pot construi un viitor mai bun.

  Această întrebare alimentează fiecare arc major al personajelor din aceste zece episoade finale, fie că este vorba de Alucard (James Callis) care se luptă cu jumătatea sa de vampir sau de Lenore (Jessica Brown Findlay) care se luptă cu irelevanța diplomației în mijlocul unui războiul. Sezonul 4 se bazează, de asemenea, pe Saint Germain (Bill Nighy), un personaj care devine și mai fascinant și ambigu din punct de vedere moral după întoarcerea sa din Coridorul Infinit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.