More

  Bill Gates a fost forțat să demisioneze din Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bill Gates a fost forțat să demisioneze din Microsoft ca urmare a unei aventuri cu o angajată a companiei, potrivit Wall Street Journal. Bill Gates ar fi demisionat înainte de finalizarea cercetărilor.

  Unii membrii ai Consiliului de administrație Microsoft au ajuns la concluzia că Bill Gates ar trebui să demisioneze. Asta s-a întâmplat anul trecut, pe fondul desfășurării unei anchete cu privire la o aventură cu un angajat. Informația a fost publicată de The Wall Street Journal. Bill Gates a demisionat, în cele din urmă, din Consiliul de administrație în luna martie 2020. Înainte de finalizarea anchetei, după informațiile citate de WSJ.

  Consiliul de administrație ar fi angajat o firmă de avocatură în 2019. Firma trebuia să investigheze solicitarea unui angajat Microsoft. Angajata a afirmat, într-o scrisoare, că ar fi avut o relație sexuală cu Bill Gates, de mai mulți ani. Angajata, inginer la companie, ar fi solicitat ca Melinda Gates, căsătorită cu Bill Gates la acea vreme, să-i citească scrisoarea. Nu se știe dacă acest lucru s-a întâmplat, dar Bill și Melinda Gates și-au anunțat separarea în această lună.

  Microsoft a primit, cu îngrijorare, în a doua jumătate a anului 2019, vestea că Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu un angajat al companiei în anul 2000„, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft într-o declarație adresată WSJ. „Un comitet al Consiliului de Administrație a examinat acea afirmație, ajutat de o firmă de avocatură externă pentru a efectua o anchetă aprofundată. Pe parcursul anchetei, Microsoft a oferit un sprijin extins angajatului care a făcut dezvăluirea”.

  Bill Gates a fost forțat să demisioneze din Microsoft

  Un purtător de cuvânt al lui Bill Gates neagă faptul că demisia sa din consiliul de administrație ar fi avut legătură cu ancheta. „A existat o aventură în urmă cu aproape 20 de ani, care s-a încheiat pe cale amiabilă”, spune purtătorul de cuvânt. Acesta a adăugat faptul că „decizia lui Bill Gates de a pleca din Consiliul de administrație nu a fost legată de această chestiune. De fapt, el și-a exprimat interesul de a petrece mai mult timp dedicându-se proiectelor filantropice”.

  Dar unii membri ai Consiliului de administrație Microsoft „au decis că nu mai este potrivit” ca Bill Gates să rămână director la Microsoft. Acest lucru s-a întâmplat pe măsură ce au fost dezvăluite mai multe informații despre această aventură. Bill Gates a demisionat înainte de a putea fi luată o decizie oficială. Microsoft a promis, la începutul acelui an, să îmbunătățească modul în care a gestionat plângerile de hărțuire. Asta după ce mai multe femei au împărtășit zeci de experiențe negative, din companie, printr-un lung șir de e-mailuri interne.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.