More

  Samsung Display prezintă o nouă tehnologie pliabilă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Display prezintă o nouă tehnologie pliabilă. Panouri OLED care se pliază, sunt flexibile și sunt rulabile.

  Samsung Display prezintă o nouă tehnologie pliabilă

  Anul acesta nu au lipsit demonstrațiile de afișaje rulabile de la producători. Astfel, Samsung Display este cea mai recentă companie care prezintă noi concepte pentru ecrane pliabile și rulabile. SamMobile a detaliat conceptele prezentate ca parte a unei expoziții virtuale Display Week, inclusiv un afișaj mobil „multi-pliabil” și un ecran pliabil de 17 inch.

  Compania numește primul său concept pliabil S, cu un design bi-fold care se deschide la o dimensiune maximă a ecranului de 7,2 inch. Este similar cu Galaxy Z Fold 2, cu excepția unui fold în plus. Există, de asemenea, un afișaj rulabil, similar conceptului rulabil pe care LG l-a prezentat la începutul acestui an înainte de a părăsi piața smartphone.

  Samsung Display prezintă două concepte pentru panouri mai mari, inclusiv un OLED pliabil de 17 inch. Acesta are dimensiunea unei tablete atunci când este pliat și poate funcționa ca un monitor atunci când este rulat. În cele din urmă, există un ecran pentru laptop cu aspect traditional. Acesta nu se pliază, dar include o cameră sub-afișare.

  Samsung Display este o divizie a Samsung Electronics și produce panouri OLED pentru utilizare de către Samsung și alți producători de tehnologie pentru consumatori. Așadar, deși aceste concepte ar putea ajunge la viitoarele produse Samsung, acest lucru nu este garantat.

  Compania, în ansamblu, nu s-a sfiit să adopte tehnologia pliabilă, ajungând devreme pe piața dispozitivelor pliabile. Însă, este posibil să aibă mai multă competiție în curând. OEM TCL a prezentat propriile concepte și spune că va aduce unul pe piață anul acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.