More

  LG, de ce ai face asta? Chiar nu mai ai niciun fan?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Umblă o informație pe surse potrivit căreia ultimul flagship lansat de LG va fi disponibil pentru angajați la un preț redus. LG, de ce ai face asta?

  LG Rainbow sau LG Velvet 2 Pro este ultimul flagship pe care LG îl lansează. Se pare că, producătorul video telefon în Coreea, dar doar angajații îl pot cumpăra. Informațiile au fost date pe surse pe Twitter de @FrontTron. În total aproximativ 3000 de unități pot fi cumpărate exclusiv de angajații LG.

  Telefonul seamănă la exterior cu Velvet, dar integrează ”un senzor tactil sensibil la presiune” pentru controlul volumului și pentru pornire. Dispozitivul vine disponibil în 3 versiuni de culoare: glossy black, glossy beige și bimetallic bronze.

  lg velvet

  Încă o dată întreb, LG, de ce ai face asta?

  Chiar nu mai există nici măcar un nucleu de utilizatori LG care să dea bani pe ultimul tău flagship? Nu mai există clienți care să-și dorească telefonul tău? Până și angajații companiei au nevoie de un imbold, de o reducere să cumpere cel mai performant telefon produs de tine? Dacă da, e trist. E foarte trist să ieși astfel din piață cu o divizie de mobile.

  Angajații LG beneficiază de aproximativ 170 dolari reducere. Cel puțin, așa spune sursa de pe Twitter. Pentru un telefon care nu s-a lansat, o reducere atât de mare, fie și pentru angajați, e un strigăt de disperare. Cumva, ce se întâmplă cu LG acum îmi amintește de primăvara anului trecut pentru Huawei.

  Cum arunca Huawei cu cifre pentru vânzările de telefoane, dar singurii care vorbeau de bine produsele pe toate forumurile erau angajații și ambasadorii Huawei. Intrați acum pe forumuri și pe paginile pe care comunică Huawei, să vedeți ce au de spus cumpărătorii Huawei din ultimul an. Probabil LG învață din greșelile Huawei și se rezumă la angajații săi.

  Ce se întâmplă atât cu LG, cât și cu Huawei e o pierdere pentru clienți

  Huawei nu iese din piață, dar e ca și când a ieșit de cel puțin un an de zile. Nu mai e jucătorul de altă dată, nu reușește nici cu reduceri de 2500 lei să mai atragă cumpărători și reacții pozitive. Păcat! De LG nu mai zic nimic că e mort cam din 2016 pe telefoane. De la bootloop G4 nu și-a mai revenit.

  Pe de altă parte, se ridică bine de tot OPPO și Realme. Suntem cu ochii pe ei. Am tot testat produse și sunt, fără să exagerez, o amenințare pentru orice producător. Cei doi vin la pachet, deși comunică separat. Sunt un fel de Huawei și Honor de altă dată. Vedem dacă vor avea soarta celor doi sau vor fi un succes.

  Samsung se ține bine de tot

  Pentru orice amenințare văd că vine cu o alternativă. Credeam că pentru Realme 8 5G nu va avea o propunere, dar deja sunt zvonuri că vine o jucărie cu fix aceleași performanțe oferite de Realme, dar la preț mai mic. Sunt interesante meciurile din piață pe prețuri și specificații, iar noi suntem aici să urmărim în continuare ce se întâmplă. Clar e că astfel de meciuri se dovedesc a fi un câștig tot pentru utilizatori, așa că … la mai multe!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.